Benzínová kosačka s pojazdom VeGA 46 HWXV 6 in 1

Záhradná benzínová kosačka VeGA 46 HWXV 6 in1 s pojazdom vyniká vo vyššej strednej triede kosačiek svojím kvalitným spracovaním, výbavou a rovnako tak aj dizajnom. Motorová benzínová kosačka V ega 46 HWXV 6in1 je univerzálny kosačka s vysokou kapacitou kosenia a je určená na stredne veľké trávnaté plochy. Záhradná kosačka VeGA je vybavená robustným oceľovým skeletom so záberom kosenia 46 cm.

Benzínová kosačka VeGA 46 HWXV 6 in1 je poháňaná silným štvortaktným motorom VeGA OHV s výkonom 5 PS (HP). Veľkou prednosťou tejto kosačky je variabilnosť použitia 6 in 1, čo znamená, že benzínová kosačka VeGA 46 HWXV 6in1 s pojazdom vie zbierať pokosenú trávu do koša, mulčuje, a alebo môže vyhadzovať trávu bočným deflektorom i zadným deflektorom von. Tieto posledné funkcie sa používajú prevažne na prerastenú trávu. Variabilné nastavenie rýchlosti pojazdu danej silným motorom od 3.0-4.0 km/hod.

Veľké zadné pojazdové kolesá i predné kolesá sú uložené v oboustraných guličkových ložiskách, centrálne nastavenie výšky kosenia je u značky VeGA tiež samozrejmosťou, ako ergonomické mäkčené madlo. Objemný zberný kôš s kapacitou 70 litrov má ukazovateľ naplnenia. Na benzínovej kosačky VeGA je poskytovaná predĺžená záruka 3 roky.

Technické parametre:

Trávna kosačka VeGA 46 HWXV 6in1 s variabilným pojazdom Vlastné pojazd: ÁNO
Typ motora: 5 PS, 4-takt OHV VeGA, 139ccm
Štartovanie: Ručné, ťahacie štartér
Max. výkon motora *: 3600 rpm, 5 PS
Výkon motora **: 3060 rpm, 4 PS
Objem nádrže: 1,5 l
Nastavenie výšky: 25-80 mm, centrálny
Šírka kosenia: 460 mm
Objem koša: 70 l
Podvozok: Kvalitná oceľ
Guličkové ložiská: ÁNO
Kovová prevodovka: ÁNO
Mulčovanie: ÁNO
Vyhadzovanie bokom: ÁNO
Zadné vyhadzovanie: ÁNO
Rýchlosť pohybu: ÁNO variabilný daná motorom 3,0 - 4,0 km/h
Veľkosť kolies: predné/zadné 180/255 mm
Hmotnosť: 33 kg

Kosačku možno tiež veľmi dobre uskladniť, ľahko vymeniť nôž a tiež kosačku po práci vyčistiť. Veľmi jednoduchá je taktiež výmena noža a servisovanie. Kosačku možno otočiť a postaviť, týmto sa veľmi ľahko dostanete na spodnú časť žacieho ústrojenstva, uloženie náprav a prevodovku.

Set obsahuje:
  • 1x Benzínová kosačka na trávu s pojazdom VeGA 46 HWXV 6in1