Pokosová píla s laserom WU481 WORX

Kapovacia a pokosová píla, určená na vykonávanie presných rezov do mäkkého / tvrdého dreva v podmienkach domácich dielní, chát, chalúp, stavieb a pod.

Výhody
Dodávané vrátane kotúča
Laserový lúč dráhy rezu
Motor s brzdou
výmenné uhlíky
Aretácia vretena
Vývod na odsávanie pilín
Aretácia spínača
nastaviteľné podpery
Svorka materiálu
 
Laserguide
Základy geometrie hovorí: "Najkratšia spojenie medzi dvoma bodmi je priamka." Teraz prichádza náročná prax - pokúsiť sa urobiť priamy rez. Tu prichádza na rad náš patentovaný systém LaserGuide ™. Stačí udržiavať laserový lúč na značke, ktorú ste si ceruzkou vyznačili, a vykonať rez. Zakaždým perfektne rovno.
Ergosum
Uhly a geometria, ktoré rešpektujú neutrálny postoj ľudského tela. Tvary, ktoré zodpovedajú presné anatómiu a funkčnosti ľudských rúk. Úchopy, ktorých veľkosť a tvar zaisťujú pohodlie a umožňujú efektívne prenášanie sily tela.
 
Italian design
Ak ste ako my, budete súhlasiť, že dnešný ručné náradie je väčšinou príliš nudné. Dobrou správou je, že to tak nemusí byť. Worx náradie nielen dobre funguje, ale tiež veľmi dobre vyzerá. Prečo byť spokojný len s jedným alebo s druhým? Z tohto dôvodu máme v Taliansku špičkový tím tvorcov priemyselného dizajnu, ktorí dávajú tvár celému nášmu náradia. Pretože existuje dizajn a potom existuje taliansky dizajn!

Technické dáta

Príkon 1800 W / 230 V
Otáčky 5000 /min.
Kotúč (SK) Ø 254 x 30 mm
Uhol naklopeníie ramene 0 - 45 °
Uhol natočenie stolu +/- 45 °
Plynulá regulace zdvihů Nie