Stojan pre pokosové píly UMF 1600

Stojan pre pokosové píly UMF 1600

Chcete si kúpiť kompaktné, univerzálne a zároveň ľahký stojan, ktorý je ideálny ako pre pokosové píly (je vhodný pre 95% pokosových píl, ktoré sú na trhu), tak aj ako pracovný stôl pre niektoré druhy brúsok? Potom je pre Vás stojan pre pokosové píly UMF 1600 tým správnym riešením!

A prečo sa Vám vôbec oplatí tento stojan používanie? Stojan je totiž oveľa viac pohodlnejšie a zároveň flexibilný spôsob, ako ak máte pílu pevne umiestnenú na pracovnom stole. Potrebujete porezať dlhší kusy dreva? Aj v tomto prípade model UMF 1600 oceníte, pretože si môžete stojan ľubovoľne umiestniť do priestoru alebo dokonca aj von pred dielňu, kde Vám nebudú dlhší kusy dreva zavadzať

Podstavec, ktorý je vyrobený z ocele a ľahkého hliníka, je vybavený jednoducho sklopiteľnými nohami, takže sa dá zložiť v krátkom časovom úseku. Pracujete na rôznych miestach a ste tak nútení stojan často premiestňovať? Potom Vás zaručene poteší nízka hmotnosť len 12 kg, ktorá značnou mierou uľahčí jeho transport.

Ide Vám o to, aby bol stojan vybavený na vysokej úrovni? Skvelé vybavenie stojanu zaisťujú upínacie lišty na pílu, ktoré sú vybavené komfortným rýchloupínacím systémom, zatiaľ čo dvojité príložná ramená môžete obojstranne vysúvať a zároveň sa dajú nastaviť v rozsahu 100 až 265 cm, bez toho aby sme museli použiť náradie. Ramená sú ďalej vybavená výškovo prestaviteľnou valčekovou dosadacou plochou a profilom, ktorý sa dá využiť ako doraz pri krátení dosiek apod. Doporučené zaťaženie 150 kg je dostatočné pre všetky druhy prác, ktoré môžu nastať.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:

Výška stojanu (cm): 81
Rozsah predĺženia ramien (cm): 100-165
Max. zaťaženie stojanu (kg): 150