Aku klincovačka DeWalt DCN692N18V XR Li-Ion bez batérie DeWALT

Aku klincovačka DeWalt predstavuje revolučný nástroj v oblasti stavebného náradia, ktorý kombinuje silu, efektivitu a pohodlie. Vďaka svojmu modernému dizajnu a vyspelej technológii poskytuje užívateľom prvotriedny zážitok pri práci.

Kľúčové vlastnosti:

  1. Dvojrýchlostná a bezuhlíková technológia: Klincovačka je vybavená dvojrýchlostným rámovým systémom, čo umožňuje užívateľom voliť medzi dvoma výkonovými úrovňami podľa dĺžky klincov, ktoré potrebujú zastreliť. Bezdrôtový motor navyše zaisťuje dlhodobý a stabilný výkon.

  2. Optimalizácia pre rôzne dĺžky klincov: Vďaka možnosti voľby medzi dvoma rýchlosťami je tento nástroj ideálny na streľbu všetkých dĺžok klincov, od najkratších až po 90 mm do mäkkého dreva a 63 mm do tvrdého dreva.

  3. Vysoká kapacita a dlhá doba prevádzky: 5.0Ah XR Li-Ion akumulátory ponúkajú vysokú kapacitu a dlhodobú prevádzku. Navyše je možné tieto akumulátory využívať aj pre ďalšie náradie z radu DeWALT 18V, čo umožňuje väčšiu flexibilitu a šetrí náklady na akumulátory.

  4. Bezúdržbová a ekonomická prevádzka : Absencia hnacieho plynu nielen znižuje prevádzkové náklady, ale tiež zjednodušuje údržbu. Minimálne požiadavky na čistenie zaručujú, že nástroj bude vždy pripravený na prácu bez zbytočných prieťahov.

  5. Bezpečnosť a pohodlie: Klincovačka je navrhnutá tak, aby maximalizovala pohodlie a bezpečnosť užívateľa. Prvotriedne vibrácie a zvuk minimalizujú nepríjemné pocity pri práci, zatiaľ čo ergonomický dizajn a reverzibilný obojstranný háčik na opasok zvyšujú mobilitu a všestrannosť nástroja na stavenisku.

Štandardné vybavenie:

  • Dodávané bez batérie a nabíjačky
  • Obojstranný háčik na opasok
  • neznačkujúci hrot
  • Dodávané v kartóne

Technické parametre:

napätie akumulátora 18 V
hmotnosť 4,1 kg
Dĺžka 345 mm
Dĺžka klinca 50 - 90 mm
kapacita akumulátora bez akumulátora
kapacita zásobníka až 55 klincov
distribúcia SK
režim nastreľovania rázový a sekvenčný
Šírka 125 mm
Typ akumulátora XR Li-Ion
uhol zásobníka 30 - 34 °
výška 338 mm
priemer klinca 2,8 - 3,3 mm
model DCN692N

Podmienky pre získanie záruky 3 roky.

http://www.dewalt.cz/3/