Aku klincovačka do betónu bez aku 18V DeWALT DCN890N

Aku klincovačka do betónu bez aku 18V DeWALT DCN890N so sekvenčným režimom a možnosťou optimalizácie nastreľovania. Nastreľovacia pištoľ 18 V XR Li-Ion s 2 pracovnými rýchlosťami disponuje technológiou BEZUHLÍKOVÉHO motora a má tri pracovné rýchlosti - alebo úrovne výkonu - optimalizácia nastreľovacej pištole pre nastreľovanie klincov všetkých veľkostí.

Sekvenčný prevádzkový režim umožňuje presné umiestnenie a rázový prevádzkový režim poskytuje užívateľovi vysokú pracovnú rýchlosť. Výhoda dlhšej prevádzkovej doby, rýchlejšia príprava na nastrelenie, menej spätných rázov a väčšia odolnosť pri nastreľovaní krátkych klincov. Mechanický pohon, na rozdiel od pohonu plynom , ponúka stály výkon pri teplotách v rozmedzí od -20 do 50 ° C a minimálne nároky na čistenie a údržbu.

Lepšia viditeľnosť a odolnosť s ochranou pred poškodením povrchu vďaka použitiu kontaktného hrotu zabraňujúcemu poškodeniu. Odstránenie zablokovania bez použitia iného náradia minimalizuje doby prestojov. Najlepšie hodnoty týkajúce sa vibrácií a hlučnosti v tejto triede náradia ponúkajú vynikajúcu ochranu používateľa. Univerzálny uhol zásobníka 30 – 34 stupňov umožňuje vkladanie väčšiny typov klincov s rôznymi druhmi hlavičiek a hromadného balenia klincov spojených papierovou páskou alebo drôtom. Obojstranný závesný háčik zaručuje lepšiu možnosť prenášania a univerzálnosť na stavenisku. Prevádzka bez použitia plynu ponúka značné úspory prevádzkových nákladov

Napájanie pomocou batérií umožňuje vykonávanie práce bez problémov a bezpečnostných rizík spojených s napájacím káblom.

Rozsah dodávky:

  • Obojstranný háčik na opasok
  • Neznačkujúci hrot

Technické parametre:

Dĺžka 415 mm
Hmotnosť 4,2 kg
Kapacita akumulátora Bez akumulátora
Model DCN890N
Napätie akumulátora 18 V
Šírka 100 mm
Výška 390 mm
Dĺžka klinca 13-57 mm
Distribúcia SK
Kapacita zásobníka 55 klincov
Priemer klinca 2,6-3,7 mm
Režim nastreľovania Rázový a sekvenčný
Teplotný rozsah -20 až 50 °C
Typ akumulátora Li-Ion
Uhol zásobníka 15°