Aku klincovačka DeWALT 18V bez batérie a nabíjačky (bezuhlíková)

Aku klincovačka DeWALT 18V DCN660NT predstavuje svoju najnovšiu generáciu, ktorá prichádza s radom inovatívnych vlastností a vylepšení, ktoré zaisťujú vyššiu efektivitu a užívateľské pohodlie.

Hlavné vlastnosti:

  1. Bezuhlíkový motor : Vďaka tomuto typu motora je nástroj energeticky účinný a ponúka dlhšiu prevádzkovú dobu v porovnaní s inými klincovačkami na trhu.
  2. Kompaktnosť a ergonómia: Jej kompaktný a ľahký dizajn zaisťuje pohodlné použitie a minimalizuje únavu používateľa pri dlhodobom používaní. Odolná konštrukcia je navrhnutá tak, aby odolala náročným prevádzkovým podmienkam.
  3. Mechanický pohon : Nižšie prevádzkové náklady v porovnaní s pohonom plynom a navyše je schopný fungovať aj pri nízkych teplotách bez straty výkonu.
  4. Flexibilita v použití : Sekvenčný režim je ideálny pre presné umiestnenie klinca, zatiaľ čo rázový režim zvyšuje produktivitu tým, že umožňuje rýchlejšie nastreľovanie - až 4 klince za sekundu.
  5. Regulácia hĺbky : Jednoduché nastavenie hĺbky zarážania klinca pomocou intuitívneho kolieska, ktoré je ovládané palcom.
  6. Praktickosť : V prípade zablokovania klinca je možné ho jednoducho odstrániť bez potreby iného náradia, čo minimalizuje časové oneskorenie.
  7. Bezpečnosť : Poistka spúšťacieho spínača spolu s kontaktnou spúšťou zaisťuje, že nehrozí nechcené vystrelenie klinca.

Štandardné vybavenie:

  • Kufor Tstak

Technické parametre:

Napätie akumulátora 18 V
Hmotnosť 2,95 kg
Dĺžka klinca 32 - 63 mm
Dĺžka 310 mm
Kapacita akumulátora Bez akumulátora
Kapacita zásobníka 110 klincov
Uhol zásobníka 20°
Režim nastreľovania rázový a sekvenčný
Typ akumulátora XR Li-Ion
Výška 325 mm
Priemer klinca 1,6 mm
Šírka 95 mm
Model DCN660NT

Podmienky pre získanie záruky 3 roky.

http://www.dewalt.cz/3/