Könner & Söhnen Naftová elektrocentrála KS 6100HDE (EURO V)

Könner & Söhnen Naftová elektrocentrála KS 6100HDE

SADA PRÍSLUŠENSTVA:

  • Elektrocentrála je vybavená ďalším príslušenstvom: prenosnou zástrčkou 2P + PE 16A 230V, prenosnou zástrčkou 2P + E 230V 32A, kľúčom s háčikom 8x10mm, kľúčovou dierkou 12x14mm a 17x19mm a obojsmerným skrutkovačom 6.

ZOSILNENÝ RÁM:

  • Dodatočné vystuženie rámu pomocou horných ochranných líšt umožňuje prácu s profesionálnym radom elektrocentrál HEAVY DUTY v prísnejšom režime. Zosilnená rámová konštrukcia chráni nádrž pred poškodením počas prevádzky a prepravy.

ZNAČKOVÉ MOTORY KÖNNER & SÖHNEN

  • Motory pre naftové aj benzínové elektrocentrály sú vyrábané na základe licencie od spoločnosti DIMAX Int. GmbH a sú označené logom K&S. Vysoký výkon motorov vo vzťahu k alternátoru umožňuje prijímať deklarovaný výkon a udržovať stabilnú prácu pri akomkoľvek zaťažení. Všetky motory sú testované na nepretržitú prevádzku a potom sú rozobrané a skontrolované z hľadiska riešenia problémov. Každý motor a každá elektrocentrála majú individuálne sériové číslo, ktoré nám umožňuje kontrolovať kvalitu výroby a služieb. Motory spĺňajú všetky európske normy kvality vrátane najnovších emisných noriem EURO V.

ZVÝŠENÁ PREVÁDZKA MOTORA

  • Elektrocentrály radu Heavy Duty je možné použiť nielen ako núdzový zdroj energie, ale aj pre dlhodobú prevádzku na plný úväzok. Zdroj motora presahuje 3000 pracovných hodín, čo potvrdzujú viachodinové a viacúrovňové testy a záruka. Je potrebné elektrocentrálu riadne udržiavať, aby vykazovala vysoký výkon.

FUNKCIA PREDHRIEVANIA

  • Všetky elektrocentrály radu Heavy Duty sú vybavené predohrievačom, ktorý umožňuje ľahké spustenie elektrocentrály v zime.

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL

  • Pohodlný a ergonomický ovládací panel umožňuje ľahké ovládanie celej jednotky a nevyžaduje ďalšie zručnosti. Moderný inteligentný LED displej vždy indikuje počet odpracovaných hodín, frekvenciu a výstupné napätie. Informácie na displeji pomáhajú regulovať záťaž zariadenia a včas zahájiť údržbu elektrocentrály, čím sa predlžuje životnosť stroja.

AVR

  • Naftové elektrocentrály rady „Könner & Söhnen“ sú vybavené inteligentným stabilizačným systémom napätia AVR. Umožňuje udržiavať napätie na konštantnej hodnote 230 V a chráni tak pred nežiaducimi skratmi.

POGUMOVANÉ TLMIČE NA ZNÍŽENIE VIBRACIÍ

  • Všetky modely elektrocentrál Könner & Söhnen sú vybavené gumovými nožičkami na zníženie vibrácií. Pracujúca elektrocentrála tak nepoškodí podlahovú krytinu a nedôjde k poškriabaniu povrchu

Technické Parametre:

Hmotnosť: 107 kg
Napätie V: 230
Max. výkon kW: 5.5
Menovitý výkon kW: 5.0
Frekvencia, Hz: 50
Prúd, A (max.): 23.91
Zásuvky: 1×32А, 1×16А
Priemerný pracovný čas (výkon 50%) h: 13
LSD displej: napätie, frekvencia, pracovný čas
Hladina hluku Lpa (7m)/Lwa dB: 71/96
Zásuvka 12 V, А: 12.0/8.3
Model motora: KS 440HD
Typ motora: Diesel, jednovalcový, štvortaktný, vzduchom chladený
Výkon motora HP/kW: 12.0/8.83
Objem olejovej nádrže l: 1.65
Objem valca motora cm3: 418
Regulátor výstupného výkonu: AVR
Typ štartu: ručný/elektrický
Faktor sily cosφ: 1
Priemer rámu: 32 mm, okrúhly
Akumulátor Ah: 30
ATS výstup: -
Predhrievač: +
Čisté rozmery (D*Š*V), mm: 730×495×630
Hrubé rozmery (D*Š*V), mm: 775x500x655
Čistá hmotnosť, kg: 107
Hrubá hmotnosť, kg: 115
Ochranná trieda: IP23M