VeGA GK5500W elektrocentrála s rámom + kolesá

Generátory VeG A majú kvalitnú konštrukciu, silné motory sú určené predovšetkým na použitie v stavebníctve, pre montážne práce, či ako zdroj elektrickej energie pre mobilné servisné strediská. Dodávané s kvalitným podvozkom , ktorý výrazne uľahčuje ľahkú manipuláciu s centrálou. Veľkosť nádrže umožňuje až 12 hodín n nepretržitej prevádzky (v závislosti od zaťaženia). Generátory VeGA boli testované 500 hodín , aby bolo zaistené zlepšenie každého dielu pred výrobou. Okrem toho máme aj prísnu kontrolu kvality počas výroby a 100% online testovania.

  • patentovaný dizajn panelu.
  • prvý úplný štart.
  • efektívny a stabilný výkon.
  • 22% spotreba paliva, dlhá doba prevádzky.

Jednofázové a trojfázové elektrocentrály Vega vám poskytnú stabilné napätie na stavbách, montážach aj v teréne. Sú vhodné aj na rekreačné účely, svoje využitie tak majú na chatách, záhradách a pod. Vďaka systému regulácie napätia sú vhodné na poháňanie elektrického náradia a elektromotorov, vykurovacích a osvetľovacích telies alebo zváracích agregátov.

Jednofázová elektrocentrála VEGA je pre bežné používaný. Jednofázová je aj väčšina bežných spotrebičov. Túto skutočnosť spoznáte podľa toho, že je prívodný kábel opatrený dvoma kolíkmi do zásuvky (230 V prívod, 0 V odvod) a má tiež zdierku na uzemnenie. S jednofázovou elektrocentrálou si tak pri bežnom používaní vystačíte.

Trojfázové elektrocentrály VeGA napájajú spotrebiče s trojfázovým elektromotorom. V tomto prípade je prívodný kábel vybavený 5 kolíkmi , jedná sa o 3 fázy, uzemnenie PE a nulový vodič N. Niektoré staršie spotrebiče môžu disponovať iba 4 kolíkmi, pretože u nich funkciu uzemnenia a nulového vodiča plní jediný kolík (PEN). Týmto typom elektrocentrály môžete napájať aj jednofázové spotrebiče, je ale nutné dávať pozor na jej dostatočný výkon.

Elektrocentrály VeGA sú vybavené unikátnym indukčným alternátorom. Tranzistorové auto AVR, zaisťuje stabilný výstupný výkon, rýchle spúšťanie rôznych zariadení čo umožňuje oveľa širšie využitie.

AVR regulácia napätia vhodná pre napájanie citlivých spotrebičov s kolísavým napätím. Hodí sa teda pre počítače, náradie s elektronickou kontrolou vstupného napätia a zváracie invertory. AVR vyrovnáva napätie pomocou tranzistorov. Tieto prístroje sú vybavené automatickou reguláciou s toleranciou približne 2%, vďaka čomu môžete k centrále pripojiť aj citlivú elektroniku.

Rámové usadenie elektrocentrály VeGA sú dodávané s podvozkom výrazne uľahčuje prepravu a rukoväť uľahčuje ľahkú prepravu a manipuláciu s centrálou jednou rukou. Ide o variant , ktorý je určený na prevádzku väčšiny motorových strojov. Motor rámovej elektrocentrály je usadený do obdĺžnikového rámu usadená na antivibračných silemblocíh .

Benzínové modely VeGA sú vhodné najmä na vonkajšie používanie, s ich pomocou rozbehnete záhradnú techniku a náradie a hodí sa aj na stavbu. V krajnom prípade môžu poslúžiť ako záložný zdroj pre rodinný dom alebo chalupu.

Štvortaktné motory elektrocentrál VeGA sa vyznačujú nízkou vibráciou , nízka hlučnosť nízka spotreba paliva a automatický systém vypínania pri nízkej hladine oleja , tým sa zabezpečí poškodenie

Všetky modely elektrocentrál VeGA spĺňajú certifikáciu EPA CARB Euro V UL2201 CE

Elektrocentrály VeGA majú krytie IP 23 vhodné pre elektrocentrály, ktoré sú využívané v menej znečistených priestoroch. IP 23 chráni pred vniknutím častíc s priemerom nad 12,5 mm a proti vode dopadajúcej pod uhlom 60°.

Príslušenstvo : nabíjacie káble, kľúč na sviečku, kľúč, 2 x zástrčka 220 V samec, 1 x 400 V samec

Technické parametre:

Výkon maximálny: 5,5kW
Výkon prevádzkový: 5kW
Počet fáz: 1f,3f
Elektrický výstup: 2x AC 230V/50Hz, 1x 12V DC 8,3A, 1x AC 400V/50Hz
Typ motora: GK460, 4-takt OHV, vzduchom chladený
Obsah valca: 390 ccm
Štartovanie: ručné
Transportné kolesá: Áno
Objem nádrže: 25l
Prevádzková doba pri 50% zaťažení: 12 hod.
Prevádzková doba pri 100% zaťažení: 8 hod.
Kontrola nízkej hladiny oleja: Áno
Mutimmeter: Áno motohodín/merač frekvencie/voltmeter
Hlučnosť: 81 dB/7m
Hlučnosť: 94 dB
Krytie: IP23
Rozmery (d. x v. x h.): 700x570x560 mm
Hmotnosť: 83kg