Könner & Söhnen Predlžovací kábel KS CR-25M

Predlžovací kábel s navijakom KS CR-25M a dĺžkou kábla 25 metrov je vhodný pre pripojenie až 4 zariadení súčasne k sieti 230V v miestach , ktoré sú ďaleko od zásuviek. Má triedu ochrany IP44 , ktorá umožňuje použitie kábla vonku aj pri vysokej vlhkosti vďaka ochranným vlastnostiam proti náhodnému vniknutiu kvapôčok vody a pevných častíc.

PLNÁ OCHRANA:

  • Gumový predlžovací kábel je úplne chránený pred vlhkosťou, priemyselnými a poľnohospodárskymi chemikáliami, slnečným žiarením a pevnými časticami . Zachováva si pružnosť pri akejkoľvek teplote, čo umožňuje jeho použitie v akomkoľvek ročnom období v interiéri aj exteriéri. Zásuvky navijaka sú vybavené ochrannými krytmi.

DĹŽKA KÁBLE:

  • Predlžovací kábel na navijaku má dĺžku kábla 25 metrov a je vhodný pre vzdialené pripojenie 4 elektrických spotrebičov súčasne. Môže byť použitý na stavebné a opravárenské práce, poľnohospodársky priemysel, továrne a sklady. Je spoľahlivým asistentom pri kempovaní a na vidieku.

ERGONOMICKÁ RUKOVÄŤ:

  • Mäkká rukoväť potiahnutá gumou umožňuje ľahkú a pohodlnú prepravu navijaka. Reliéfna gumová štruktúra zabraňuje skĺznutiu navijaka.

DRŽIAK KÁBLA:

  • Držiak kábla, ktorý sa nachádza v spodnej časti rámu navijaka, umožňuje ľahké a bezpečné odvíjanie a navíjanie kábla a tiež bezpečné a rýchle zaistenie kábla počas prepravy alebo na kompaktné skladovanie zariadenia.

100% MEĎ:

  • Cievka je vybavená 100% medeným káblom 3 × 2,5 mm2. Iba meď je schopná odolať dlhodobému maximálnemu zaťaženiu, čo robí kábel odolným a predlžuje jeho životnosť.

Technické parametre:
Hmotnosť: 5 kg
Celkový výkon (odvinutý kábel), W: 3600
Zástrčka: 1x16А/230V
Zásuvka s ochranným krytom: 4x16А/230V
Dĺžka kábla, m: 25
Kábel (100% medený): 3x2,5 mm2
Materiál navijaka: plastový
Ochranná trieda: IP44