Hahn & Sohn Invertorová elektrocentrála H IG 7000

Elektrocentrála Hahn & Sohn H IG 7000 je nielen kvalitná a výkonná ale aj mobilná, moderná a šetrná. Veľmi ľahko sa ovláda, preváža aj kontroluje. Je to skvelý spoločník pre domácnosti, chaty a chalupy, na akcie bez prívodu elektrickej energie, na stavenisko alebo ako záložný núdzový zdroj. Vysokú účinnosť dosiahnete aj pri nízkej spotrebe.

Vysoký výkon 7 kW:

  • Elektrocentrála vyprodukuje veľmi pôsobivý výkon 7kW ktorý vám zaistí elektrickú energiu pre väčšinu spotrebičov. (V prípade nominálneho výkonu je to stále skvelých 6kW.) Vďaka tomu ju využijete ako bezstarostný prísun energie na chate a chalupe na akciách alebo pri práci.

Silný a bezpečný motor:

  • Motor je základ úspechu každej elektrocentrály , a preto je táto vybavená robustným motorom, ktorý zaistí bezproblémovú prevádzku a stabilitu. Je certifikovaný a spĺňa všetky európske normy kvality vrátane emisných noriem.

Nízka spotreba a objemná nádrž:

  • Generátor bude pracovať celých 6,5 hodiny bez vášho povšimnutia. Nádrž má objem 25 la vďaka nízkej spotrebe sa pripravte na dlhú prevádzku.

Všestrannosť:

  • Elektrocentrála je pripravená na všetky rôzne druhy spotrebičov. Má 4 zásuvky (1 x 230 V 30 A, 2 x 230 V 16 A, 1 x 12 V 8,3 A). Dodáva energiu bez kolísania napätia, s veľmi stabilnou sínusovou vlnou, vďaka tomu sa hodí aj pre citlivú elektroniku ako sú mobilné telefóny alebo notebooky.

Ergonomický ovládací panel:

  • Na strane elektrocentrály nájdete jednoduchý, pritom praktický ovládací panel. Prehľadne na ňom nájdete funkcie: ochrana proti preťaženiu a skratu, ochrana proti nedostatku oleja, resetovacie tlačidlo pre resetovanie riadiaceho systému a obnovenie napájania, pripojenie pre paralelné pripojenie generátorov.

Elektrický štartér:

  • Generátor spustíte iba jedným tlačidlom. Elektrický štartér vám ušetrí starosti s manuálnym štartom.

Zostava s kolieskami na prepravu a manipuláciu:

  • Súčasťou setu je aj praktická sada na prepravu elektrocentrály na kolesách. Vďaka tomu ju preveziete z miesta na miesto bez väčšieho úsilia. Bicykle sú navyše vhodné aj pre náročnejší terén.

Bezpečný a certifikovaný generátor:

  • Elektrocentrála Hahn & Sohn má všetky európske certifikácie vrátane tých emisných. Môžete si s ňou byť istí, že pokiaľ budete postupovať podľa návodu, je úplne bezpečná.

Technické parametre:
Hmotnosť: 130 kg
Maximálny výkon: 7000W
Menovitý výkon: 6000W
Výstupné napätie: 230V/50Hz
Menovitý prúd (A): 26A
Elektrický štartér: Áno
Regulácia napätia: Invertor
Objem nádrže: 25l
Doba prevádzky: 6,5h
Zásuvky: 1x 230V (30A) 2x 230V (16A) 1x 12V (8,3A)
Hmotnosť: 130kg
Rozmery: 950x765x773 mm
Zdvihový objem: 212 cm³
Palivo: Benzín Pb95/E5
Objem olejovej nádrže: 1,45 l
Štartér: ručný/elektrický