Hahn & Sohn Invertorová elektrocentrála H IG 1000

Hahn & Sohn Invertorová elektrocentrála H IG 1000.

Táto invertorová elektrocentrála poteší všetkých fanúšikov kempovania, výletov loďou alebo domácich majstrov . Ide o veľmi skladný a prenosný moderný invertorový generátor elektrickej energie. Skvele sa hodí na pripojenie digitálnych spotrebičov a ich napájanie. Pokiaľ teda na výlete potrebujete nabiť napríklad svoj mobilný telefón alebo notebook, je pre vás táto elektrocentrála tá pravá.

Moderné technológie:

  • Vďaka invertorovej technológii si svoju elektrocentrálu môžete zbaliť na cestu. Elektrocentrála Hahn&Sohn H IG 1000 je veľmi kompaktný a skladný prístroj, ktorý môžete mať všade so sebou a kedykoľvek tak dobiť citlivé prístroje ako sú mobilné telefóny alebo notebooky.

Výkonný benzínový spaľovací motor:

  • Táto elektrocentrála je vybavená kvalitným benzínovým spaľovacím motorom, ktorý spĺňa všetky európske normy kvality, vrátane najnovších emisných noriem. Vďaka tomuto motoru docielite maximálny výkon 1,1 kW a menovitý výkon 1 kW .

Vhodné aj pre citlivé zariadenia:

  • Invertorová technológia zaistí, že sínusová vlna je stabilná. To znamená, že táto elektrocentrála dodáva energiu so stálou frekvenciou 50 Hz a napätím 230V , čím chráni všetky elektrické prístroje pred poškodením. Je teda vhodná aj pre mobilné telefóny a notebooky a iné elektrické zariadenia.

Nízka spotreba:

  • Vďaka veľkej nádrži s objemom 2,5 la úspornému motoru môžete generátor používať 3,5 hodiny bez toho, aby bolo potrebné doplniť palivo.

Malý a ľahký generátor:

  • Generátor H IG 1000 je veľmi ľahký, malý a skladný. Váži iba 13 kg , preto sa s ním ľahko manipuluje a môžete ho zbaliť kamkoľvek na cestu, či už idete kempovať alebo na výlet autom.

2 zásuvky:

  • Elektrocentrála je vybavená dvoma zásuvkami - jedna na 230 V a jedna na 12 V, do ktorých je možné pripojiť všetky štandardné spotrebiče.

Tichá prevádzka:

  • Vďaka špeciálnemu ochrannému krytu zaistí elektrocentrála tichú a prevádzku, ktorá vás nebude rušiť. Minimálna hlučnosť tejto elektrocentrály je iba 62 dB.

Jednoduchý ovládací panel:

  • Obsluha elektrocentrály je veľmi jednoduchá vďaka ovládaciemu panelu, kde nájdete napríklad indikátory prevádzkového stavu: ochrana proti preťaženiu a skratu, ochrana proti nedostatku oleja, resetovacie tlačidlo na resetovanie riadiaceho systému a obnovenie napájania, pripojenie na paralelné pripojenie generátorov

Technické parametre:
Hmotnosť: 13 kg
Maximálny výkon: 1100W
Menovitý výkon: 1000W
Výstupné napätie: 230V/50Hz
Menovitý prúd: 4,5 A
Ručný štartér:
Regulácia napätia: Invertor
Objem nádrže: 2,6 l
Doba prevádzky: ca. 3,5h
Zásuvky: 1x 230V 1x 12V
Váha Brutt, kg: ca. 13 kg
Rozmery: 460x250x395 mm
Objem olejovej nádrže: 0,31 l
Zdvihový objem: 60 cm3