Elektrický generátor VeGA GK8500WEP s rámom + kolesá + elektrický štart

Napájacie jednotky VeGA majú vysokokvalitnú konštrukciu a výkonné motory a sú určené predovšetkým na použitie v stavebníctve, pri montážnych prácach alebo ako zdroj energie pre mobilné servisné strediská. Napájacie jednotky VeGA boli testované 500 hodín, aby sa zabezpečilo, že každý diel je pred výrobou vylepšený. Okrem toho máme aj prísnu kontrolu kvality počas výroby a 100 % online testovanie.

Jednofázové a trojfázové napájacie jednotky VeGA vám zabezpečia stabilné napätie na stavbách, montážach a v teréne. Sú vhodné aj na rekreačné účely, takže sa používajú na chatách, v záhradách atď. Vďaka systému regulácie napätia sú vhodné na napájanie elektrického náradia a elektromotorov, vykurovacích a osvetľovacích jednotiek alebo zváracích agregátov.

Jednofázový generátor elektrickej energie VEGA je určený na bežné použitie. Väčšina bežných spotrebičov je tiež jednofázová. Túto skutočnosť rozpoznáte podľa toho, že prívodný kábel je vybavený dvoma zásuvkovými kolíkmi (prívod 230 V, odvod 0 V) a má aj zásuvku na uzemnenie. To znamená, že pri bežnom používaní si vystačíte s jednofázovým generátorom prúdu.

Trojfázové napájacie jednotky VeGA napájajú spotrebiče s trojfázovým elektromotorom. V tomto prípade je prívodný kábel vybavený 5 vývodmi, 3 fázami, uzemnením PE a nulovým vodičom N. Niektoré staršie spotrebiče môžu mať len 4 vývody, pretože majú jeden vývod (PEN) pre uzemnenie a nulový vodič. Týmto typom napájacieho kábla môžete napájať aj jednofázové spotrebiče, musíte však dbať na to, aby bol dostatočne výkonný.

Generátory napájania VeGA sú vybavené jedinečným indukčným alternátorom. Tranzistorový automatický AVR , poskytuje stabilný výstupný výkon , rýchly štart rôznych zariadení, čo umožňuje oveľa širšie využitie.

AVR regulácia napätia vhodná na napájanie citlivých spotrebičov s kolísavým napätím. Je preto vhodný pre počítače, náradie s elektronickou reguláciou vstupného napätia a zváracie invertory. AVR vyrovnáva napätie pomocou tranzistorov. Tieto zariadenia sú vybavené automatickou reguláciou s toleranciou približne ± 2 %, takže k regulátoru môžete pripojiť citlivú elektroniku.

Rámové napájacie jednotky VeGA GK8500WE, GK8500WEP a GK5500W sa dodávajú s podvozkom na výrazne jednoduchšiu prepravu a so sklopnou rukoväťou. Ide o variant, ktorý je určený na prevádzku väčších motorových pohonných jednotiek. Motor rámovej elektrocentrály je uložený v obdĺžnikovom ráme namontovanom na antivibračných výkonových blokoch.

Benzínové modely VeGA sú vhodné najmä na vonkajšie použitie, s ich pomocou môžete naštartovať záhradnú techniku a náradie a sú vhodné aj na stavbu. V krajnom prípade môžu slúžiť ako záložný zdroj energie pre rodinný dom alebo chatu.

Štvortaktné motory elektrocentrál VeGA sa vyznačujú nízkymi vibráciami , nízkou hlučnosťou nízkou spotrebou paliva a systémom automatického vypnutia pri nízkej hladine oleja , čím sa zabezpečí, že nedôjde k ich poškodeniu.

Gélový akumulátor zabezpečuje elektrické štartovanie. Akumulátor sa dobíja chodom elektrocentrály.

Elektrocentrály VeGA majú krytie IP 23 vhodné pre elektrocentrály, ktoré sa používajú v menej znečistených oblastiach. IP 23 chráni pred vniknutím častíc s priemerom viac ako 12,5 mm a pred vodou padajúcou pod uhlom 60°.

Všetky modely elektrocentrál VeGA spĺňajú certifikáciu EPA CARB Euro V UL2201 CE.

Príslušenstvo: nabíjacie káble, kľúč na zapaľovaciu sviečku, kľúč, 2 x zástrčka 220 V , 1 x zástrčka 400 V

Špecifikácie: VGA 400 - elektrická zásuvka s možnosťou pripojenia k elektrickej sieti:

Maximálny výkon: 8 kW
Prevádzkový výkon: 7,5 kW
Počet fáz: 1f,3f
Elektrický výkon: 2x AC 230V/50Hz, 1x 12V DC 8,3A, 1x AC 400 V/ poistka 8,0 kW
Typ motora: GK460, 4-taktný OHV, vzduchom chladený
Objem valcov: 456 cm3
Štartovanie: manuálne/elektrické
Prepravné kolesá: Áno
Objem nádrže: 25 l
Doba chodu pri 50% zaťažení: 8,5 hod.
Doba chodu pri 100% zaťažení: 5 hod.
Kontrola nízkej hladiny oleja:

Hluk: 81 dB/ 7 m
Hluk: 94 dB
Ochrana: IP23
Rozmery (v. x š. x hl.): 700x570x560 mm
Hmotnosť: 98 kg