Hahn & Sohn Invertorová elektrocentrála H IG 3000

Praktická elektrocentrála Hahn & Sohn IG 3000 vám pomôže vytvoriť elektrickú energiu všade, kde nemáte prístup k dodávkam zo siete. S invertorovou technológiou a kompaktným tvarom budete mať vždy ako nabiť všetky bežné typy spotrebičov vrátane tých citlivých, ako sú mobilné telefóny a notebooky.

Spoľahlivý a šetrný generátor:

  • Na invertorovú elektrocentrálu Hahn & Sohn sa môžete spoľahnúť všade, kde sa nemôžete pripojiť k centrálnej sieti. Tento mobilný generátor vám dobre poslúži pri kempovaní, v obytných autách, na chate alebo chalupe alebo na lodi. Navyše je vďaka modernej invertorovej technológii veľmi šetrný a nemusíte sa obávať k nemu pripojiť aj citlivé elektronické zariadenia.

Robustný motor so skvelým výkonom:

  • Základom generátora je benzínový motor kvalitnej výroby opatrený všetkými potrebnými bezpečnostnými a emisnými certifikáciami. Vďaka nemu elektrocentrála ľahko vyprodukuje maximálny výkon 2,5 kW a menovitý výkon 2,3 kW.

Moderné technológie:

  • Invertorová technológia sa stará o to, aby sínusová vlna elektrickej energie bola stabilná. Frekvencia a napätie nekolísajú a vďaka tomu nehrozí nebezpečenstvo poškodenia chúlostivých elektrických prístrojov ako je mobilný telefón alebo osobný počítač. Generátor generuje stabilnú frekvenciu 50 Hz a napätie 230 V.

Nízka spotreba:

  • Elektrocentrála má veľmi nízku spotrebu a šetrí tak váš čas aj peniaze. Priestranná nádrž 4,5 litra vám vystačí na 4 hodiny chodu centrály.

2 zásuvky:

  • Aby bol generátor všestranný, vybavili sme ho 2 zásuvkami. Jedna je klasická 230 V a druhá USB 12V. Môžete tak poháňať alebo nabíjať viac prístrojov naraz.

Praktický ovládací panel:

  • Ovládanie elektrocentrály bude ľahké s praktickým ovládacím panelom. Nájdete na ňom zásuvky, všetky dôležité kontrolky, spínače aj systém štartéra.

Štartovací systém 3v1:

  • Spínač motora má 3 funkcie v 1 . Zaisťuje tak jednoduchý a pohodlný štart. Kombinuje funkcie palivového ventilu, styča a elektrického štartéra.

Ľahká a prenosná konštrukcia:

  • Elektrocentrála je navrhnutá tak, aby bolo čo najľahšie ju transportovať z miesta na miesto. Váži iba 27 kg, čo je na trhu elektrocentrál ako pierko, a má praktické držadlo.

Tichý chod:

  • Generátor je v kryte, ktorá tlmí hlučnosť aj vibrácie. Vďaka tomu je jeho chod veľmi tichý (minimálna hlučnosť je príjemných 62 dB).

Súprava príslušenstva:

  • Súčasťou balenia je aj sada príslušenstva pre ľahké zapojenie aj servis elektrocentrály.

Technické parametre:
Hmotnosť: 27 kg
Maximálny výkon: 2500
Menovitý výkon: 2300
Výstupné napätie: 230V/50Hz
Menovitý prúd: 10A
Ručný štartér:
Regulácia napätia: Invertor
Objem nádrže: 4,5l
Doba chodu pri 50%: ca. 4 h
Zásuvky: 2x 230V (16A) 1x 12V (8,3A)
Hmotnosť: ca. 27 kg
Rozmery: 565x339x467 mm
Objem motora: 182 cm³
Množstvo motorového oleja: 0,6 l