Sherman Invertorová zváračka DIGIMIG 200 GD Synergy + Horák + Zemniaci kábel

Synergická zváračka DIGIMIG 200GD sa používa na ručné zváranie ocele a farebných kovov. Zariadenie je určené pre profesionálov, ktorí oceňujú kvalitu a spoľahlivosť. Umožňuje zváranie metódami MIG/MAG, MMA (potiahnutá elektróda) a metódou Lift TIG . Môže byť tiež použitý na spájkované zváranie tenkých (do 3 mm) pozinkovaných plechov. Zmenou polarizácie umožňuje zariadenie zváranie MIG/MAG pomocou štandardných tienených vodičov aj práškových drôtov. Zváračka umožňuje pripojiť zaraďovaciu pištoľ (SG) s nainštalovaným mini drôteným podávačom a oceľovou alebo farebnou cievkou D100 , takže môžete zvárať dvoma rôznymi drôtmi bez toho, aby ste museli meniť vybavenie. Digitálne ovládanie umožňuje plnú reguláciu parametrov, dynamiky oblúka, charakteristiku a režim zvárania. Synergické nastavenia použité vo zvárači výrazne zjednodušujú jeho prácu a umožňujú, aby ju používali ľudia s menšími skúsenosťami a fanúšikovia. Zariadenie má pamäť posledného nastavenia, tj. Po jeho vypnutí a opätovnom zapnutí sa obnovia posledné nastavené parametre. Možno uložiť 30 sád nastavenie (10 pre každý spôsob zvárania).

Zariadenie je vyrobené v technológii IGBT umožňujúce významné zníženie hmotnosti a rozmerov zvárača a zvýšenie účinnosti pri znížení spotreby energie. Zvárač sa používa v uzavretých alebo zastrešených miestnostiach, nevystavovaných priamym poveternostným vplyvom. stroj má 2-kladku.

Sada obsahuje: Zvárací horák MIG TW-15 3m, zemniaci kábel a držiak elektródy 3m

Vlastnosti: 2T/4T, Arc Force, Fan Stop, Možnosť Spool Gun, Pamäť nastavenia, 2-kladkový podávač, Regulácia indukčnosti, Zváranie bez plynu, Digitálne ovládanie, Manuálne nastavenie, Synergické nastavenie, VRD, LED displej

Technické parametre:


Metódy zvárania: MIG/MAG, MMA DC, TIG Lift DC
Napájacie napätie: 230V
Technológia výroby: IGBT
Max. MMA zvárací prúd: 200 A
Maximálny zvárací prúd TIG DC: 200 A
Max. zvárací prúd MIG/MAG: 200 A
Pracovný cyklus MMA: 30 %
Pracovný cyklus TIG: 30 %
Pracovný cyklus MIG/MAG: 30 %
Napätie naprázdno: 65 V
Rýchlosť posuvu drôtu: 2-14 m/min
Zváracie napätie MIG: 16-24 V
Korekcia zváracieho napätia: -20-+20 %
Maximálna spotreba energie MMA: 5.7 kVA
Maximálna spotreba energie TIG: 5.7 kVA
Maximálna spotreba MIG/MAG: 5.7 kVA
Maximálna spotreba prúdu MMA: 41.7 A
Maximálna spotreba prúdu TIG: 26.8 A
Maximálna spotreba prúdu MIG/MAG: 35.7 A
Priemer cievky drôtu: 100, 200 mm
Rozmery kladky: 30x10x10 mm
Istenie: 25 A
Váha: 18.02 kg
Rozmery (D x Š x V): 44x20,5x37,5 cm