Jasic MIG 160 N227 + Horák + Zemniaci kábel

Multifunkčná zváračka JASIC MIG 160 N227 Display + horák + zemniaci kábel (pre MIG-MAG, MMA, TIG). MIG 160 sú profesionálne zváracie invertory určené na zváranie metódami MMA (obalenou elektródou) a MIG-MAG (zváranie taviacou sa elektródou v ochrannej atmosfére plynov) a TIG (volfrámová elektróda v ochrannej atmosfére argónu).


Vďaka nízkej hmotnosti, malým rozmerom a veľmi dobrým zváracím vlastnostiam pre obe metódy (MMA, MIG/MAG) je stroj určený predovšetkým na údržbu a mobilné použitie. Pri metóde TIG je zapaľovanie dotykom, nie vysokonapäťové.
Otváranie a zatváranie plynu je ventilom na horáku. TIG horák nie je súčasťou dodávky, ale dá sa dokúpiť samostatne - viď súvisiace príslušenstvo.

Má vstavaný posuv drôtu a držiak cievky na 5 kg cievku drôtu, konektory na zmenu polarity a výkonný posuv drôtu. Multifunčný zdroj je výkonný, má veľmi dobré zváracie vlastnosti, stabilný oblúk vo všetkých režimoch bez kompromisov. Jednoduché ovládanie uľahčuje a urýchľuje nastavenie zváracích parametrov. Zvárací invertor sa vyznačuje spoľahlivosťou, veľmi vydarenou konštrukciou, malé rozmery a nízkou hmotnosťou. V cene invertora je zvárací horák BINZEL MB 15 3m a zemniaci kábel, kladka 0,6-0,8, 0,9mm

Použitie:
drobná výroba, montáže, údržba, prevádzky, kde je potrebná flexibilita a spoľahlivosť.
Inovovaný model obľúbeného céóčka:
proti MIG 160J navyše:
- nový dizajn s plastovým čelom
- digitálny ukazovateľ parametrov
- možná zmena polarity na zváranie trubičkovým samoochranným drôtom
- jednoduché ovládanie = ľahké a rýchle nastavenie zváracích parametrov
- funkcia dohorenia
- Synergické ovládanie: automatické nastavenie parametrov iba zadaním priemeru drôtu.
Technické parametre: Vst. napätie 50/60 Hz 1x230 V
Istenie 16 A
Rozsah prúdu: 10-160A MMA/25-175 MIG/MAG A
Rýchlosť podávania: 1,5 - 16 m/min
Zaťažovateľ max.: 35%/160A
Napätie na prázdno: 53 V
Krytie: IP22S
Rozmery DxŠxV: 485x185x370 mm
Hmotnosť: 12,5 kg