Kombinovaná pokosová/stolná píla Scheppach HM 100 T

Kombinovaná pokosová/stolná píla Scheppach HM 100 T

Zháňate sa po novej univerzálny píle, ktorá sa dá jednoducho behom niekoľkých sekúnd přeskládat z bežnej pokosovej píly na menšie stolovú pílu a naopak? Potom si tento model HM 100 T veľmi rýchlo obľúbite. Vďaka jednoduchému prerobenie sa kombinovaná píla stáva atraktívnou pre mnoho remeselníkov, ktorí nemusia vo svojej dodávke zbytočne prevážať dva rôzne stroje. Ušetrenie priestoru tiež ocenia domácu kutilovia, ktorí nemajú v domácej dielni dostatok miesta.

Je jasné, že každý remeselník a domáci kutil požaduje, aby bol rez presný. Vďaka ktorým prvkom ale je presné rezanie zaistené? Základom je to, že je píla postavená na veľmi pevnom ráme z ľahkej hliníkovej zliatiny, ktorá je jednak veľmi stabilný, ale zároveň zaručuje dostatočne tuhý základ pre prídavný stolík. Druhým prvkom presného rezu je stolík, ktorý sa vďaka pevnému podkladu nijako nekrútia.

Požadujete tiež, aby pri rezaní nevznikali žiadne otrepy? V štandardnej výbave je stroj osadený kvalitným kotúčom s 60 zubami z tvrdokovu, ktorý umožňuje hladký a precízny rez bez otrepov.

Musíte rezať aj tvrdšie materiály? Stroj zvláda rezanie tvrdších materiálov bezproblémovo, lebo je vybavený veľmi silným motorom s výkonom 1800 W a tiež disponuje veľkým prierezom pri pokosovom rezania 70 mm.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:
Príkon: 1800 W
Typ motora: 230V. 50Hz
Rozsah natočenia stola: -45/45 °
Priemer kotúča: 254 mm
Vnútorný priemer kotúča: 30 mm
Prerez 90 °/90 °: 110 x 70 mm
Prerez 90 °/45 °: 70 x 70 mm
Prerez 90 °: 46 mm
Náklon píly: 45 °
Otáčky: 5000 ot/min
Rozmer stola: 460 x 335 mm