Pracovná stonožka BORA 3x3

BORA 3x3 Work Centipede je skladací prenosný pracovný stôl s nosnosťou až 1 590 kg. Má kompaktné rozmery a veľmi nízku hmotnosť, ale zároveň pružnú a odolnú oceľovú konštrukciu, ktorá vydrží hrubé zaobchádzanie. Vďaka bohatému príslušenstvu je dostatočne univerzálny na použitie v interiéri aj exteriéri.



bora_portamate_logo_description
Pracovnú stonožku BORA možno použiť ako náhradu za skladací pracovný stôl alebo pracovnú a stavebnú kozu. Má oceľovú konštrukciu, ktorá je dostatočne pružná na to, aby absorbovala nárazy ťažkých predmetov a zároveň zabezpečila dlhú a bezproblémovú funkciu. Vyberte si z niekoľkých veľkostí stonožky, aby vyhovovala vašim potrebám. Od najmenšej verzie 2x2 pre domácich majstrov až po veľký profesionálny skladací stavebný stôl 5x3 s maximálnou nosnosťou 2 725 kg. Čím väčší je pracovný stôl, tým väčšiu hmotnosť unesie.

Pracovný stôl BORA Work Centipede je najflexibilnejšie riešenie pre vaše pracovisko, dielňu alebo stavenisko. Môžete ho rozložiť a zložiť v priebehu niekoľkých sekúnd bez toho, aby ste museli použiť akékoľvek náradie alebo čokoľvek montovať, takže celé vaše pracovisko bude pripravené v priebehu niekoľkých sekúnd. Je dostatočne univerzálna na to, aby sa dala ľahko umiestniť do interiéru alebo exteriéru, a pritom spĺňa všetky vaše potreby.

Porovnanie vlastností stonožky BORA

stonozka_bora_tabulka_srovnani_model_3x3_rockfast_cz

K stonožkám je možné dokúpiť množstvo príslušenstva, ktoré rozšíri ich funkcie a zabezpečí, že váš skladací pracovný stôl bude vždy pripravený na akýkoľvek projekt.

Video o pracovnej stonožke BORA:

Included:

prislusenstvi_k_pracovni_stonozce_velka