Kompresor HC 08

Kompresor Scheppach HC 08 je kompaktný a ľahko prenosný kompresor, ktorý sa výborne hodí pre domáce použitie alebo pre užívateľov, ktorí pri práci ocenia jeho nízku váhu a jednoduchú manipuláciu. Kompresor Scheppach má moderný bezuhlíkový motor s dlhou životnosťou a minimálnymi nárokmi na údržbu.

Pumpa stroja je u tohto kompresora mazané olejom, čo predlžuje životnosť celého stroja i pri častom používaní. Hladinu oleja jednoducho skontrolujete pohľadom na optický ukazovateľ umiestnený na stroji.

Tlaková nádoba slúži ako zásobáreň stlačeného vzduchu a motor sa tak zapína len v prípade, že tlak vzduchu klesne pod požadovanú úroveň. Vďaka vzdušníka môžete s kompresorom vykonávať aj náročnejšie operácie, ako je bežné hustenie. Môžete k nemu pripojiť treba sponkovačku, striekaciu pištoľ (airbrush), ofukovacie pištoľ a ďalšie vzduchové náradie. Pri dofukovanie pneumatík zase oceníte jednoduché nastavenie výšky tlaku, ktorý môžete ľahko kontrolovať pomocou vstavaného manometra. Prídavná rukoväť umožní ľahkú manipuláciu so strojom.

Ďalšia výbava kompresora:
manometer vzdušníka, manometer pre kontrolu nastaveného pracovného tlaku, redukčný ventil, tlakový spínač, odkaľovacou ventil, spätný ventil, poistný ventil, vzduchový filter, optický ukazovateľ stavu hladiny oleja, rukoväť

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:
Príkon (W) 1100
Objem vzdušníka (l) 8
Max. tlak (bar) 8
Plniace množstvo (l/min) 155
Otáčky (ot/min) 3750
Regulácia pracovného tlaku Áno
Typ motora 230 V, 50 Hz
Hmotnosť (Kg): 17.00
Rozmery (cm): 48 x 25 x 53