Pneumatické zošívačky a klinčeky 2 v 1

Pneumatická sponkovačka a klincovačka je multifunkčný nástroj, ktorý spája obe funkcie do jedného zariadenia. Súprava obsahuje nielen sponkovačku/skrutkovačku, ale aj príslušenstvo a dodáva sa v praktickom kufríku.

Táto zošívačka/zbíjačka je ideálna na spájanie dosiek, líšt, izolačných materiálov, náterov, fólií, paluboviek a ďalších. Vďaka svojej všestrannosti je vhodná na rôzne aplikácie a projekty.

Používa klince typu 18Ga (kolieskové klince) vo veľkostiach 15 - 50 mm, ktoré poskytujú pevné a spoľahlivé spoje. Sponkovačka/spínačka je vybavená jednoduchým nastavením hĺbky, čo umožňuje presné zapracovanie klincov do materiálu. Optická indikácia zásobníka vás informuje o potrebe doplnenia klincov, čo zaručuje neprerušovanú prácu.

Vďaka pneumatickému pohonu je táto zošívačka/spájkovačka vysoko efektívna a zabezpečuje rýchle a efektívne spájanie materiálov. Pneumatický mechanizmus umožňuje plynulú a spoľahlivú prácu bez veľkej námahy.

Celá súprava sa dodáva v praktickom kufríku, ktorý uľahčuje skladovanie, prenášanie a organizáciu náradia a príslušenstva.

Pneumatická sponkovačka a klincovačka 2 v 1 je skvelý nástroj na profesionálne aj domáce použitie, ktorý vám umožní efektívne a spoľahlivo spájať rôzne materiály a dokončiť vaše projekty s presnosťou a kvalitou.

Kliknite sem pre podmienky predĺženej záruky.

Parametre:

  • Dĺžka sponky 16 - 40 mm
  • šírka spony 5,7 mm
  • maximálny tlak 8,3 bar
  • spotreba vzduchu na jeden zdvih: 1,5 l
  • 360° nastaviteľný výstup vzduchu
  • protišmyková rukoväť

Príslušenstvo: 1000 klincov, 1000 sponiek, 2 x imbusový kľúč, mazadlo, olej, ochranné okuliare