Kompresor Scheppach HC 25

Kompresor Scheppach HC 25 je základný nástroj, ktorý by nemal chýbať v žiadnej domácej dielni. Čerpadlo tohto kompresora je mazané olejom, čo predlžuje životnosť stroja aj pri častom používaní. Kontrola oleja je veľmi jednoduchá a vykonáva sa zbežným pohľadom pomocou optického indikátora umiestneného na stroji. Vzdušník slúži ako zásobník stlačeného vzduchu a motor sa zapne až vtedy, keď tlak vzduchu klesne pod požadovanú úroveň.

Vďaka vzduchovej komore môžete s kompresorom vykonávať aj náročnejšie operácie ako bežné fúkanie alebo ofukovanie. Môžete k nemu pripojiť napríklad zošívačku alebo zvládne aj menej náročné práce so striekacou pištoľou a iným pneumatickým náradím. Pri hustení pneumatík oceníte jednoduché nastavenie úrovne tlaku kompresora, ktorú môžete ľahko skontrolovať pomocou zabudovaného manometra. Prídavná rukoväť a kolieska umožňujú jednoduchú manipuláciu so strojom. Vďaka kompaktným rozmerom je kompresor veľmi dobre prenosný a ľahko sa prepravuje.

Ďalšie vybavenie:
manometer, manometer na kontrolu nastaveného pracovného tlaku, redukčný ventil, tlakový spínač, vypúšťací ventil, spätný ventil, poistný ventil, vzduchový filter, pojazdné kolieska, rukoväť.

Technické údaje:
Príkon : 1500 W
Objem vzduchovej nádrže : 24 l
Max. tlak : 8 bar
Sací výkon : 220 l/min
Otáčky : 2850 ot/min
Kontrola pracovného tlaku : ÁNO -
Typ motora : 230 V. 50 Hz
Hmotnosť (Kg) : 23,00