Scheppach HC 120 dc olejový dvojvalcový kompresor 10 bar so vzdušníkom 100 l

Kompresor Scheppach HC 120 DC je skvelým riešením pre veľmi náročných užívateľov z radov domácich majstrov, autodielní, stolárstva a ďalších prevádzok. Vďaka veľkému obsahu vzdušníka 100 la tlaku až 10 barov sa hodí hlavne tam, kde je dostatočná zásoba tlakového vzduchu potrebná napríklad na pohon širokej škály pneumatických nástrojov, ako sú vŕtačky, rázové uťahovače, sponkovačky, striekacie pištole a podobne. Pre jednoduchú výmenu nástrojov sú oba výstupy kompresora opatrené rýchlospojkami.

O rýchle natlakovanie nádoby a vysoký sací výkon 412 l/min. sa stará výkonná dvojvalcová jednotka s výkonom 3 PS. Tá je mazaná olejom, čo spolu s dvojvalcovou technológiou dáva záruku veľmi dlhej životnosti. Jednoduchú manipuláciu s kompresorom zaisťuje veľké madlo a vzduchom plnené pneumatiky.

Ďalšia výbava: manometer vzdušníka, manometer na kontrolu nastaveného pracovného tlaku, redukčný ventil, tlakový spínač, odkalovací ventil, spätný ventil, poistný ventil, vzduchový filter, optický ukazovateľ stavu hladiny oleja, pojazdové kolesá, rukoväť.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:
Príkon : 2200 W
Otáčky : - ot/min
Max. tlak : 10 bar
Objem vzdušníka: 100 l
Sací výkon: 412 l/min
Regulácia pracovného tlaku : Áno
Typ motora: 230 V. 50 Hz
Objem olejovej náplne: 0.25 l