Elektrocentrála GRIZZLI 14000 V CCL

A háromfázisúként ismert400V-os áramfejlesztők ideális stabil feszültségforrást jelentenek építkezéseken, helyszíni szerelési munkálatok során, mobil szervizegységekben, de üdülőházakban, kertekben stb. is. Nagyobb teljesítményüknek és feszültségszabályozó rendszerüknek köszönhetően alkalmasak elektromos szerszámok és villanymotorok, fűtő- és világítóegységek táplálására, egyes típusoknál pedig hegesztőegységek táplálására is.

A belga márkájú, nagy teljesítményű, a legkeményebb műveletekre is alkalmas nagyméretű ipari központi egységeket is kínálunk Önnek. EUROPOWER. Ezenkívül a vezető gyártó áramfejlesztőit is kínáljuk. MEDVEDGRIZZLI sorozat - ezt a sorozatot igényes üzemekben, építkezéseken, vészhelyzeti és válsághelyzeti bevetéseken, valamint mindenütt, ahol stabil és megbízható három- és egyfázisú áramforrás jelenlétére van szükség. Itt számos gyártó háromfázisú áramfejlesztőit találja, amelyek kiváló tulajdonságaikkal és minőségükkel tűnnek ki. Találja meg köztük a kedvencét!

A megfelelő áramközpont kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy az áramközpont milyen készülékeket fog táplálni. Az elektromos készülékeket 3 kategóriába soroljuk:

1. Ellenállásos típusú készülékek

Az ellenállásos típusú készülékek közé tartoznak pl. a hagyományos izzók, vízforralók, hajszárítók, kenyérpirítók, fűtőtestek stb. Ezek a készülékek az elektromos erőművek számára problémamentesek. Az áramfejlesztő teljesítményének legalább akkorának kell lennie, mint a készülék teljesítménye.

2. Kapacitív típusú készülékek

A kapacitív típusú elektromos készülékek közé tartoznak pl. a fénycsövek, kisülési lámpák, fotocellák stb. Ezek a készülékek a tápegység teljesítményének 1,5-szeresét igénylik.

3. Indukciós típusú készülékek

Az indukciós típusú elektromos készülékek közé tartoznak pl. az elektromotorok, kézi elektromos szerszámok, fúrógépek stb. Ezek a készülékek a motor tekercselésében fellépő veszteségek miatt 30%-kal nagyobb teljesítményű tápegységet igényelnek.

Válassza ki a megfelelő áramfejlesztőt mindarra, amire szüksége van. Ha az ebben a kategóriában kínáltnál gyengébb áramfejlesztőre van szüksége, nézze meg a 230 V-os áramfejlesztőket. Az általunk kínált áramfejlesztőkhöz tartozékokat is kínálunk. A kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsadásért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk.


Set obsahuje:
  • 1x Elektrický start Medvěd
  • 1x Velká palivová nádrž 34 litrů Medvěd
  • 1x Motohodiny se světelnou indikací napětí