Könner & Söhnen Benzínová elektrocentrála KS 7000E-3

Könner & Söhnen Benzínová elektrocentrála KS 7000E-3

Benzínová elektrocentrála KS 7000E-3 dosahuje max. výkon 5,5 kW a je vybavená moderným LED displejom, ktorý zobrazuje frekvenciu, napätie a odpracovaný čas. Informácie na displeji tak pomáhajú kontrolovať zaťaženie zariadenia a zaistiť včasnú údržbu elektrocentrály, čo predlžuje životnosť prevádzky.

ZNAČKOVÉ MOTORY KÖNNER & SÖHNEN

  • Nemeckí inžinieri špeciálne vytvorili pre značku Könner & Söhnen motory radu K&S, ktoré prešli viachodinovými a viacúrovňovými testami. Preto sú tieto motory také spoľahlivé. Vysoko výkonné motory K&S spĺňajú najnovšie emisné normy EURO V.

INDIVIDUÁLNE SÉRIOVÉ ČÍSLA NA MOTOROCH

  • Motory Könner & Söhnen spĺňajú všetky svetové a európske normy kvality vrátane najnovších emisných noriem EURO V. To dokazujú európske certifikáty kvality. Každý motor a každá elektrocentrála majú svoje vlastné sériové číslo, ktoré nám umožňuje kontrolovať kvalitu výroby a služieb.

JEDNODUCHÝ ŠTARTOVACÍ SYSTÉM

  • Systém ľahkého štartovania umožňuje rýchle naštartovanie motora a to bez veľkej námahy. Výkonnejšie modely sú navyše vybavené elektrickým štartovacím systémom.

ALTERNÁTOR SO 100% MEDENÝM VINUTÍM

  • Elektrocentrály Könner & Söhnen sú vybavené špičkovým synchrónnym alternátorom so 100% medeným vinutím. Jedná sa o iba medené vinutie, ktoré vydrží maximálne zaťaženie bez poškodenia, aby bola zaistená dlhodobá spoľahlivá prevádzka elektrocentrály.

POHODLNÝ ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL

  • Pohodlný a ergonomický panel umožňuje ľahké ovládanie celej jednotky a nevyžaduje ďalšie zručnosti. Moderný inteligentný LED displej zobrazuje vždy počet odpracovaných hodín, frekvenciu a výstupné napätie. Informácie na displeji pomáhajú kontrolovať zaťaženie zariadenia a zaistiť včasnú údržbu elektrocentrály, čo predlžuje životnosť prevádzky.

OCEĽOVÁ NÁDRŽ

  • Elektrocentrály Könner & Söhnen sú vybavené zväčšenou oceľovou palivovou nádržou, ktorá predlžuje prevádzkovú dobu elektrocentrály bez doplňovania paliva. Ukazovateľ hladiny paliva je pre jednoduchú obsluhu umiestnený na nádrži.

TLMIČE NA ZNÍŽENIE VIBRACIÍ

  • Všetky modely elektrocentrál Könner & Söhnen sú vybavené gumovými nožičkami na zníženie vibrácií. Vďaka gumovému tlmiču pracujúca elektrocentrála nepoškodí podlahovú krytinu a nepoškriabe sa ani povrchová úprava rámu.

Technické Parametre:

Hmotnosť: 82 kg
Napätie, V: 400
Max. výkon kW: 5.5
Menovitý výkon kW: 5.0
Frekvencia, Hz: 50
Prúd, A (max): 9.93
Zásuvky: 1x16A (230V), 1x16A (400V)
Objem palivovej nádrže, l: 25
Priemerná pracovná doba (výkon 50%), h: 17
LED displej: napätie, frekvencia, pracovný čas
Hladina hluku Lpa (7m)/Lwa dB: 70/95
Zásuvka 12V, A: 12/8.3
Model motora: KS 390
Typ motora: benzínový, jednovalcový, štvortaktný, vzduchom chladený
Výkon motora hp/kW: 13.0/9.56
Objem olejovej nádrže l: 1.1
Objem valca motora, cm3: 389
Regulátor výstupného výkonu: AVR
Štart motora: ručný/elektrický
Faktor sily, cosφ: 0.8
Čisté rozmery (D*Š*V), mm: 680x545x550
Hrubé rozmery (D*Š*V), mm: 700x545x590
Čistá hmotnosť, kg: 80.8
Hrubá hmotnosť, kg: 83.2
Ochranná trieda: IP23M