Scheppach SG 1000 elektrocentrála 700 W

Elektrocentrála Scheppach SG 1000 je skvele vybavený a skladný generátor elektrického prúdu. Jej doménou sú oblasti využitia, ktoré nepredpokladajú pohon veľkých a výkonných zariadení a strojov, ale kde naopak rozhoduje nízka hmotnosť, kompaktný tvar alebo veľmi nízka hlučnosť. Obľúbená je tak predovšetkým medzi majiteľmi karavanov, loďou alebo medzi milovníkov rôznych outdoorových aktivít. Veľmi dobre môže slúžiť majiteľom chat či domov ako núdzový záložný zdroj energie pri výpadku prúdu (svietenie, pohon chladničky a pod). Ľahko utiahne treba aj obľúbené zariadenie na chladenie piva.

Pre kvalitu elektrocentrály je kľúčovým prvkom motor a alternátor. Scheppach používa veľmi kvalitné certifikované alternátory, ktoré zvládajú aj dlhodobú záťaž a stroj je rovnako vybavený moderným napájaním.

Nádrž na 4 litre paliva vystačí pri bežnej záťaži na 6-7 hodín bezstarostného prevádzky. Elektrocentrála je vybavená robustnými nožičkami s gumovými pätkami potláčajúcimi vibrácie, dvoma madlami pre ľahké prenášanie, ochrannú pri preťažení, reguláciou výstupného napätia a zásuvkou na 230 V. Dvojtaktný motor s pohodlným štartovaním zaisťuje trvalý výkon generátora 650 W a maximálna 700 W striedavého napätia 230 V.
 
Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .


parametre:

Typ motora: benzínový. 1-valec. dvojtaktný. vzduchom chladený
Objem motora: 63 ccm
Výkon motora - maximálny: 1.2/1.6 kW/HP
Štartovanie: ručné. pomocou štartovacieho lanka
Palivo: bezolovnaté (zmes 1:50 benzín/olej)
Objem palivovej nádrže: 4 l
Spotreba paliva (e-centrály): cca 0.6l/hod l/kWh
Doba prevádzky na nádrž: až 7 hod
Regulácia napájanie: -
Výkon (max./trvalý)-e-centrály: 0.70/0.65 kW
Výstupné napätie: 1x230
Výstupná frekvencia: 50 Hz
Ochrana proti preťaženiu: Áno
Trieda ochrany: IP 23