Piestový vertikálny kompresor Airpress HL 360-50

Kompresory radu HL boli navrhnuté pre ekonomické použitie. Zamerali sme sa na široký rozsah výkonu a účinnosti, aby plne vyhovovali vašim potrebám. HL má niekoľko veľkostí nádrže - od 24 do 90 litrov. Kompresory tohto radu pracujú v cykloch 30/70 (30% doba kompresie, 70% doba pokoja).

  • Vertikálny kompresor HL 360-50 - kompaktné zariadenie s priamym pohonom. Elektromotor generuje výkon 2,5 HP, čo znamená efektívnu účinnosť 231 l/min pri 2850 ot./min. Vzhľadom na zvislú polohu tlakovej nádoby zaberá kompresor relatívne menšiu plochu.
  • Elektrický Motor - Profesionálny elektromotor vo vertikálnom kompresore HL 360-50 s výkonom 1,8 kW (2,5 HP) efektívne poháňa piestový blok. Napájaný jednofázovým napätím umožňuje pripojiť kompresor k domácej elektrickej sieti, takže sa nemusíte starať o prístup k sieti nízkeho napätia. Pohodlie nadovšetko.
  • Tepelný spínač - Kompresor HL 360-50 je chránený tlakovým spínačom. Považujeme ho za základnú súčasť kompresora, pretože chráni jednotku pred nesprávnym napätím a preťažením motora. Záleží nám na vašej bezpečnosti a bezporuchovej prevádzke.
  • Vertikálna nádrž s objemom 50l - Kompresor je doplnený vertikálnym, 50litrovým zásobníkom stlačeného vzduchu. Pomerne veľká kapacita vám bez problémov umožní vykonávať domáce práce vrátane lakovania striekaním alebo napájania pneumatického náradia bez obáv z častého spúšťania čerpadla. To šetrí elektrickú energiu a zároveň predlžuje životnosť vertikálneho kompresora HL 360-50.
  • Prehľadný ovládací panel - Airpress kompresor má výnimočne ľahko použiteľný ovládací panel, ďalej vybavený sacím filtrom, spätným ventilom, regulátorom, tlakovým spínačom a 1” rýchlospojkou. Hodnotu tlaku navyše ukazujú dva tlakomery. Celé je to zaistené poistným ventilom.
  • Vertikálny mobilný kompresor - Kompresor je možné jednoducho prepraviť na pracovisko. A to všetko má na svedomí pohodlná rukoväť s pogumovanou rukoväťou, veľké transportné kolieska a gumové základne, ktoré eliminujú vibračný efekt prístroja. Záleží nám na najvyššom komforte vašej práce.

Technické parametre:

Sací výkon: 288 l/min
Výkon: 231 l/min
Nádrž: 50 l
Výkon motora: 2,5 HP/1,8 kW
Pracovný tlak: 6 bar
Maximálny tlak: 8 bar
Počet piestov: 1
Počet kompresných stupňov: 1
Otáčky: 2850 ot./min
Hlučnosť
97 dB (A)
Napájanie: 230V/50Hz/1Ph
Rozmery: 480 x 410 x 1050 mm
Hmotnosť: 35 kg