Hahn & Sohn Invertorová elektrocentrála H IG 3500E

Invertorová elektrocentrála H IG 3500 je mobilný a spoľahlivý generátor pre kempovanie, pobyty na chate, lodi alebo pre obytné autá. Využijete ho všade, kde potrebujete využívať digitálne prístroje, ale nemáte prístup k elektrickej sieti. Bez obáv môžete nabíjať aj citlivé zariadenia ako mobilné telefóny alebo notebooky.

Stabilný a dostačujúci výkon:

  • S výkonom až 3,3 kW (3,3 kW pri špičkovom výkone, 3 kW pri nominálnom výkone) ľahko zásobíte elektrinou všetku bežnú elektroniku. Vyrobíte si svoju malú elektráreň kdekoľvek, napríklad pri kempovaní alebo na odľahlej chalupe.

Silný a kvalitný motor:

  • Srdcom generátora je motor. V tomto prípade je to kvalitný motor vybavený všetkými potrebnými certifikáciami. Spĺňa európske normy vrátane tých emisných. Môžete sa s ním spoľahnúť na bezproblémovú prevádzku.

Dlhá prevádzka:

  • Elektrocentrála má nízku spotrebu a vďaka tomu pobeží celých 5,5 hodín s 9l palivovou nádržou bez nutnosti dopĺňať benzín.

2 zásuvky:

  • Praktické sú dve zásuvky elektrocentrály (2x 230 V/16 A). Môžete tak pripojiť viac spotrebičov naraz.

Ergonomický ovládací panel:

  • Všetky funkcie elektrocentrály budete ovládať ľahko na jednom paneli. Všetky funkcie sú na ňom prehľadne usporiadané: ochrana proti preťaženiu a skratu, ochrana proti nedostatku oleja, resetovacie tlačidlo na resetovanie riadiaceho systému a obnovenie napájania, pripojenie na paralelné pripojenie generátorov a zásuvky.

Stabilné napätie:

  • Na ochranu citlivej elektroniky je dôležité, aby napätie príliš nekolísalo. Hahn & Sohn H IG 3500E vám zaručí čistú a pravidelnú sínusovú vlnu , so stabilnou frekvenciou 50Hz a napätím 230V. Preto je elektrocentrála bezpečná pre všetky typy elektronických prístrojov.

Nízka hmotnosť:

  • Iste oceníte ako ľahko sa s touto elektrocentrálou cestuje. Váži iba 29 kg, čo je v pomere k jej výkonu skvelá výhoda.

Technické parametre:
Hmotnosť: 29 kg
Jednofázový maximálny výkon, W: 3300W
Jednofázový menovitý výkon, W: 3000W
Elektrické napájanie (V/Hz): 230V/50Hz
Menovitý prúd (A): 13A
elektrický + manuálny štartér: áno
Regulácia napätia: Invertor
Kapacita palivovej nádrže, l: 9 l
Doba chodu pri 50%, h: 5,5 h
Zásuvky: 2x 230V (16A)
Váha netto, kg: 29 kg
Hrubé rozmery (D*Š*V), mm: 482x420x417 mm
Zdvihový objem: 420 cm³
Množstvo motorového oleja: 1,1 l
Palivo: Benzín Pb95/E5
Motor: Jednovalcový, 4 - taktný, chladený vzduchom, OHV
Maximálna spotreba paliva: 4.49 l/hod