Könner & Söhnen Benzínová elektrocentrála KS 7000E 1/3

Benzínová elektrocentrála KS 7000 1/3.

Unikátny inovatívny systém fázového spínania VTS (prepínač napätia) umožňuje použitie elektrocentrály ako v trojfázovom režime (400 V), tak v jednofázovom režime (230 V) bez straty energie! Už nie je nutné kupovať dve samostatné elektrocentrály: stačí prepnúť režim a použiť elektrocentrálu Könner & Söhnen so systémom fázového prepínania na požadované napätie.

SYSTÉM VTS:

  • Vďaka jedinečnému, aj novatívnemu systému fázového spínania VTS (Voltage Transfer Switch) je možné elektrocentrálu používať bez straty napájania v trojfázovej (380 V) aj v jednofázovej prevádzke (230 V) . Nie je nutné kupovať, skladovať, prevádzkovať a prepravovať viac elektrocentrál do vašej nehnuteľnosti. Môžete jednoducho prepnúť do pracovného režimu a použiť elektrocentrálu „Könner & Sons“ so systémom fázového prepínania VTS na požadovanom napätí.

ZNAČKOVÉ MOTORY KÖNNER & SÖHNEN:

  • Nemeckí inžinieri špeciálne vytvorili pre značku Könner & Söhnen motory rady K&S , ktoré prešli viachodinovými a viacúrovňovými testami. Preto sú tieto motory také spoľahlivé. Vysoko výkonné motory K&S spĺňajú najnovšie emisné normy EURO V .

INDIVIDUÁLNE SÉRIOVÉ ČÍSLA NA MOTOROCH:

  • Motory Könner & Söhnen spĺňajú všetky svetové a európske normy kvality vrátane najnovších emisných noriem EURO V. To dokazujú európske certifikáty kvality. Každý motor a každá elektrocentrála majú svoje vlastné sériové číslo, ktoré nám umožňuje kontrolovať kvalitu výroby a služieb.

JEDNODUCHÝ ŠTARTOVACÍ SYSTÉM:

  • Systém ľahkého štartovania umožňuje rýchle naštartovanie motora a to bez veľkej námahy. Výkonnejšie modely sú navyše vybavené elektrickým štartovacím systémom.

POHODLNÝ ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL:

  • Pohodlný a ergonomický panel umožňuje ľahké ovládanie celej jednotky a nevyžaduje ďalšie zručnosti. Moderný inteligentný LED displej zobrazuje vždy počet odpracovaných hodín, frekvenciu a výstupné napätie . Informácie na displeji pomáhajú kontrolovať zaťaženie zariadenia a zaistiť včasnú údržbu elektrocentrály, čo predlžuje životnosť prevádzky.

OCEĽOVÁ NÁDRŽ:

  • Elektrocentrály Könner & Söhnen sú vybavené zväčšenou oceľovou palivovou nádržou, ktorá predlžuje prevádzkovú dobu elektrocentrály bez doplňovania paliva. Ukazovateľ hladiny paliva je pre ľahkú obsluhu umiestnený na nádrži.

TLMIČE NA ZNÍŽENIE VIBRACIÍ:

  • Všetky modely elektrocentrál Könner & Söhnen sú vybavené gumovými nožičkami na zníženie vibrácií. Vďaka gumovému tlmiču pracujúca elektrocentrála nepoškodí podlahovú krytinu a nepoškriabe sa ani povrchová úprava rámu.

Technické parametre:
Hmotnosť: 83 kg
Napätie, V: 230/400
Max. výkon (230/400V), kW: 5.5/5.5
Menovitý výkon (230/400V), kW: 5.0/5.0
Frekvencia, Hz: 50
Prúd, А (max): 21.73/9.03
Zásuvky: 1×16А (400V)/1×32А (230V)
Objem palivovej nádrže, l: 25
Priemerná pracovná doba (výkon 50%), h: 17
LED displej: napätie, frekvencia, pracovný čas
Hladina hluku Lpa (7m)/Lwa, dB: 70/95
Zásuvka 12V, A: 12/8.3
Model motora: KS 390
Typ motora: benzínový, jednovalcový, štvortaktný, vzduchom chladený
Výkon motora, hp/kW: 13.0/9.56
Objem olejovej nádrže, l: 1.1
Objem valca motora, cm3: 389
Regulátor výstupného výkonu: Inteligentný stabilizačný systém napätia AVR
Štart motora: ručný/elektrický
Faktor sily, cosφ: 1.0/0.8
Čisté rozmery (D*Š*V), mm: 680x545x550
Hrubé rozmery (D*Š*V), mm: 700×545×590
Čistá hmotnosť, kg: 80.8
Hrubá hmotnosť, kg: 83
Ochranná trieda: IP23M