Hahn & Sohn Invertorová elektrocentrála H IG 2000

Hahn & Sohn Invertorová elektrocentrála H IG 2000.

Máme pre vás riešenie prívodu elektrickej energie pri kempovaní, v obytnom aute, na chalupe alebo na lodi. Elektrocentrála Hahn & Sohn je moderný invertorový generátor elektrickej energie, na ktorý sa budete môcť spoľahnúť všade, kde nie je prístup k elektrickej energii zo siete.

Moderné technológie:

  • Invertorová technológia umožňuje zbaliť si svoju vlastnú elektráreň na cesty. Generátor Hahn & Sohn H IG 2000 je kompaktný prístroj , ktorý dokáže vyrobiť energiu aj na nabíjanie citlivých prístrojov ako sú mobilné telefóny alebo notebooky . Môžete ju využiť kdekoľvek, kde sa nedostanete na napájanie zo siete.

Výkonný benzínový spaľovací motor:

  • Srdcom generátora je benzínový spaľovací motor spĺňajúci všetky potrebné certifikácie. Vďaka nemu docielite maximálny výkon 1,8 kW a menovitý výkon 1,6 kW.

Vhodné aj pre citlivé zariadenia:

  • Invertorová technológia stráži, aby sínusová vlna bola stabilná. Inými slovami elektrocentrála dodáva energiu so stálou frekvenciou 50 Hz a napätím 230V, čím chráni elektrické prístroje pred poškodením. Môžete ju použiť pre všetky typy bežných spotrebičov a nemusíte sa obávať nabíjať s ňou mobilné telefóny alebo osobné počítače.

Nízka spotreba:

  • Motor elektrocentrály je navrhnutý tak, aby mal čo najnižšiu spotrebu. Nádrž na 4,2 l vám bude poháňať elektrocentrálu na celých 5,5 hodiny.

Malý a ľahký generátor:

  • Tento typ elektrocentrály je veľmi ľahký a ľahko prenosný. Váži iba 21 kg , čo oceníte, keď ho budete niekam prenášať alebo napríklad v obytnom aute, kde je každé kilo navyše poznať na spotrebe. S praktickým držadlom nebudú presuny a cestovanie problém.

2 zásuvky:

  • Elektrocentrála má jednu zásuvku na 230V a jednu USB na 12V.

Tichá prevádzka:

  • Aby vás prevádzka elektrocentrály nerušila, je v ochrannom kryte, ktorý tlmí hlučnosť. Minimálna hlučnosť je potom príjemných 62 dB.

Jednoduchý ovládací panel:

  • Elektrocentrálu ľahko obslúžite pomocou jednoduchého ovládacieho panelu na bočnej strane. Nájdete tam zásuvky, tlačidlá všetkých funkcií, prepínač na štartovanie aj kontrolky.

Technické parametre:
Hmotnosť: 21 kg
Maximálny výkon: 1800W
Menovitý výkon: 1600W
Výstupné napätie: 230V/50Hz
Menovitý prúd: 7A
Ručný štartér:
Regulácia napätia: Invertor
Objem nádrže: 4,2l
Doba prevádzky: ca. 5,5h
Zásuvky: 1x 230V 1x 12V
Hmotnosť: ca. 21kg
Rozmery: 499x285x455 mm
Minimálna hlučnosť: 62 dB
Objem motora: 79 cm³
Množstvo motorového oleja: 0,35 l