Hahn & Sohn Invertorová elektrocentrála H IG 3500

Invertorová elektrocentrála H IG 3500 je mobilný a spoľahlivý generátor na kempovanie, pobyty na chate, lodi alebo pre obytné autá. Využijete ho všade, kde potrebujete využívať digitálne prístroje, ale nemáte prístup k elektrickej sieti. Bez obáv môžete nabíjať aj citlivé zariadenia ako mobilné telefóny alebo notebooky.

Stabilný a dostačujúci výkon:

  • S výkonom až 3,3 kW (3,3 kW pri špičkovom výkone, 3 kW pri nominálnom výkone) ľahko zásobíte elektrinou všetku bežnú elektroniku. Vyrobíte si svoju malú elektráreň kdekoľvek, napríklad pri kempovaní alebo na odľahlej chalupe.

Silný a kvalitný motor:

  • Srdcom generátora je motor. V tomto prípade je to kvalitný motor vybavený všetkými potrebnými certifikáciami. Spĺňa európske normy vrátane tých emisných. Môžete sa s ním spoľahnúť na bezproblémovú prevádzku.

Dlhá prevádzka:

  • Elektrocentrála má nízku spotrebu a vďaka tomu pobeží celých 6 hodín s 10l palivovou nádržou bez nutnosti dopĺňať benzín.

2 zásuvky:

  • Praktické sú dve zásuvky elektrocentrály (1x 230 V a 1x 12V). Môžete tak pripojiť viac spotrebičov naraz.

Ručný aj elektrický štart:

  • Na prepínači si sami zvolíte, či chcete elektrocentrálu štartovať ručne alebo elektricky. Ručný štart vykonáte prudkým zatiahnutím za lanový štartér. Pre elektrický štart stačí iba stlačiť tlačidlo na ovládacom paneli.

Ergonomický ovládací panel:

  • Všetky funkcie elektrocentrály budete ovládať ľahko na jednom paneli. Všetky funkcie sú na ňom prehľadne usporiadané: ochrana proti preťaženiu a skratu, ochrana proti nedostatku oleja, resetovacie tlačidlo na resetovanie riadiaceho systému a obnovenie napájania, pripojenie na paralelné pripojenie generátorov, tlačidlo na štart a vypnutie centrály a zásuvky.

Stabilné napätie:

  • Na ochranu citlivej elektroniky je dôležité, aby napätie príliš nekolísalo. Hahn & Sohn H IG 3500 vám zaručí čistú a pravidelnú sínusovú vlnu, so stabilnou frekvenciou 50Hz a napätím 230V . Preto je elektrocentrála bezpečná pre všetky typy elektronických prístrojov.

Nízka hmotnosť:

  • Iste oceníte ako ľahko sa s touto elektrocentrálou cestuje. Váži iba 45 kg , čo je v pomere k jej výkonu skvelá výhoda.

Ľahko sa preváža:

  • Aby ste mohli s generátorom jednoducho manipulovať, je vybavený kolieskami. Presuny teda nebudú problém.

Technické parametre:
Hmotnosť: 48 kg
Jednofázový maximálny výkon, W: 3300W
Jednofázový menovitý výkon, W: 3000W
Elektrické napájanie (V/Hz): 230V/50Hz
Menovitý prúd (A): 13A
elektrický + manuálny štartér: áno
Regulácia napätia: Invertor
Kapacita palivovej nádrže, l: 10l
Doba chodu pri 50%, h: ca. 6h
Zásuvky: 2x 230V (16A) 1x 12V (8,3A)
Váha netto, kg: ca. 45 kg
Hrubé rozmery (D*Š*V), mm: 570x440x555 mm
Objem: 212 cm³
Množstvo motorového oleja: 0,6 l
Palivo: Benzín Pb95/E5
Motor: Jednovalcový, 4 - taktný, chladený vzduchom, OHV
Objem olejovej nádrže: 0,6 l