Könner & Söhnen Invertorová elektrocentrála KS 2000iG S

Invertorová elektrocentrála na plyn a benzín Könner & Söhnen KS 2000iG S nemeckej značky Könner & Söhnen je pohodlný, kompaktný, takmer tichý zdroj elektrickej energie. Kľúčovou vlastnosťou tohto modelu je, že produkuje elektrický prúd so správnou sínusovou vlnou.

V ekonomickom režime umožňuje znížiť spotrebu paliva až o 50% pri nízkom zaťažení znížením otáčok motora. Elektrocentrála s medeným vinutím a výkonným motorom K&S zaručujú bezproblémové a dlhodobé používanie a spĺňajú všetky európske štandardy kvality. Prítomnosť LED displeja umožňuje lepšiu kontrolu prevádzky generátora a včasnú údržbu.

ČISTÁ SÍNUSOVÁ VLNA:

  • Vstavaná mikroprocesorová elektronická jednotka riadi prevádzku generátora , poskytuje maximálne stabilnú frekvenciu 50 Hz a napätie 230 V pre spoľahlivú prevádzku citlivejšej elektroniky.

LPG/PLYN:

  • Funguje ako na benzín, tak na plyn (propán-bután), sada obsahuje všetko, čo potrebujete na použitie plynu ako paliva: hadicu s redukciou, ktorá sa pripája k plynovej fľaši a zaisťuje spoľahlivosť plynového pripojenia. Všetko jednoducho stačí prepojiť s elektrocentrálou a naštartovať motor.

UNIVERZÁLNOSŤ PRÍPOJKY PLYNU:

  • možnosť prepojenia ako s prenosnou plynovou fliaš , tak so stacionárnou plynovou nádržou (plynojom). Podlieha pripojeniu certifikovaným odborníkom. Tlak v napájacom systéme nesmie prekročiť 16 barov.

NÍZKA HLUČNOSŤ:

  • Puzdro odolné proti hluku zaisťuje minimálnu hladinu hluku (62 dB Lpa 7 m), jednoduché použitie, pohodlnú prepravu a vybavené podperami.

ÚSPORA EKONOMICKÉHO REŽIMU:

  • Prepínač režimu úspory paliva môže znížiť spotrebu paliva až o 50% pri nízkom zaťažení znížením otáčok motora.

SPOĽAHLIVÉ MOTORY:

  • Spoľahlivý motor Könner & Söhnen spĺňa všetky európske štandardy kvality, vrátane modernej ekologickej normy EURO V . Spoľahlivý motor K&S má individuálne sériové číslo, ktoré nám umožňuje kontrolovať kvalitu výroby a služieb. Vysoko kvalitný alternátor s medenou cievkou a výkonným hnacím motorom zaručujú bezproblémové a dlhodobé používanie. Odporúča sa používať pre zariadenia citlivé na spotrebu energie (kotle, lekárske zariadenia, audio zariadenia atď.).

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL:

  • Pohodlne vyhľadajte všetky funkcie: multifunkčný LED displej (hodinový merač, napätie, frekvencia), indikátory sledovania stavu generátora zobrazujú aktuálny prevádzkový stav, automatické odpojenie poistky v prípade preťaženia alebo skratu, nízka hladina oleja, tlačidlo Reset pre reštart riadiaci systém a obnovenie napájania, konektor pre paralelné pripojenie generátorov a zemniacu svorku.

MODUL PRE PARALELNÉ PRIPOJENIE - KS PU1:

  • Celkový výstupný výkon elektrocentrály môžete zvýšiť kombináciou dvoch invertorových elektrocentrál s boxom Parallel Unit KS PU1 od spoločnosti Könner & Söhnen.
  • Vďaka paralelnému zapojeniu dvoch identických modelov generátorov je možné získať výstupný výkon dvakrát vyšší ako nominálny výkon týchto modelov. Pri pripojení generátorov rôzneho výkonu pomocou funkcie „Paralelný“ je možné získať výstupný výkon rovnajúci sa dvojnásobku menovitého výkonu menšieho generátora (okrem modelov KS 8100iEG, KS 8100IE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

SADA PRÍSLUŠENSTVA:

  • Balenie obsahuje skrutkovač, kľúč na zapaľovacie sviečky a kryt na príslušenstvo.

Technické parametre:
Hmotnosť: 16 kg
Napätie, V: 230
Max. výkon, kW: 2.0
Menovitý výkon, kW: 1.8
Frekvencia, Hz: 50
Prúd, A (max): 8.7
Zásuvka: 1x16A
Štart motora: ručný
Objem palivovej nádrže, l: 4.0
Spotreba zhruba 0,8 l/benzínu a 0,9 l/h plynu pri 50% výkone.
LED displej: napätie, frekvencia, pracovný čas
Hladina hluku Lpa (7m)/Lwa, dB: 62/87
Zásuvka 12V, A: —
USB výstupy: —
Model motora: KS 100i
Objem valca motora, cm3: 79.7
Typ motora: LPG/benzínový, jednovalcový, štvortaktný, vzduchom chladený
Výkon motora, HP: 2.5
Paralelné funkcie: +
Objem olejovej nádrže, l: 0.4
Faktor sily, cos φ: 1
Rozmery (D*Š*V), mm: 480x280x460
Čistá hmotnosť, kg: 15.6
Hrubá hmotnosť, kg: 18
Ochranná trieda: IP23M