Hadica pre vibrátor do betónu, 6m

Hadica pre zhutňovač betónu TOTAL TP630-2E je dôležitým príslušenstvom pre efektívnu prácu so zhutňovačom betónu. S priemerom 45 mm a dĺžkou hlavy 580 mm je vhodná na presné a cielené zhutňovanie betónovej zmesi. Flexibilná hadica s dĺžkou 6 metrov umožňuje pohodlnú manipuláciu a dosiahnutie požadovaných oblastí.

Hadica je vyrobená s ohľadom na vysokú odolnosť a spoľahlivosť. Je navrhnutá tak, aby odolala náročným podmienkam pri betonáži a zabezpečila dlhú životnosť. Vďaka značke TOTAL je zaručená kvalita a spoľahlivosť hadice na zhutňovanie betónu TP630-2E.

S touto hadicou môžete jednoducho a efektívne vykonávať zhutňovanie betónu na rôznych stavbách, ako sú chodníky, podlahy, základy alebo betónové konštrukcie. Je to dôležitý nástroj, ktorý prispieva k dosiahnutiu pevného, kompaktného a odolného betónového povrchu.

Používanie kvalitnej hadice je nevyhnutné na zabezpečenie správneho a efektívneho procesu zhutňovania betónu. S hadicou na zhutňovanie betónu TP630-2E od spoločnosti TOTAL si môžete byť istí, že pracujete s profesionálnym a spoľahlivým zariadením, ktoré vám pomôže dosiahnuť vynikajúce výsledky.