Hřídel ohebná 3 m+vibračná hlavice 28 mm AM28/3

3 metre dlhý ohybný hriadeľ je ideálnym príslušenstvom pre vibračnú hlavicu Hervis Perles s priemerom 28 mm. Tento hriadeľ umožňuje flexibilné a presné vedenie vibrácií pri práci s betónom.

Hriadeľ je vybavený 3 metre dlhou hadicou, ktorá poskytuje dostatočný dosah na prácu s betónom na rôznych miestach. Vďaka flexibilnej konštrukcii je možné hriadeľ nastaviť do požadovaného tvaru a dosiahnuť presné umiestnenie vibrácií.

Vibračná hlava s priemerom 28 mm je optimalizovaná na účinné a efektívne zhutňovanie betónu. Vďaka vibračnému výkonu 8 m3/hod je možné dosiahnuť rýchle a kvalitné zhutnenie betónovej zmesi.

Celková hmotnosť hriadeľa a vibračnej hlavy je 6 kg, čo umožňuje jednoduchú manipuláciu a pohodlnú prácu aj pri dlhodobom používaní.

Je dôležité poznamenať, že tento flexibilný hriadeľ a vibračná hlava sú kompatibilné len s pohonnou jednotkou CMP, ktorá zabezpečuje potrebný pohon pre vibrovanie.

Táto kombinácia ohybného hriadeľa a vibračnej hlavy je vhodná na profesionálne stavebné práce, pri ktorých sa vyžaduje presnosť, účinnosť a kvalita zhutňovania betónu.

Špecifikácie:

  • Priemer hlavy (mm) 28
  • Vibračný výkon ( m3/hod.) 8
  • Dĺžka hadice (m) 3
  • Hmotnosť (kg) 6