Bazén Tampa 4,57x1,22 m + KF 3,8 vr. prísl. - Intex 28168

Bazén Tampa 4,57 x 1,22 m, kruh, filtračné zariadenie kartušové 3,7 m3

Bazén Tampa sa radí medzi najpredávanejšie a najobľúbenejšie bazény v Českej republike. Kúpanie vo vlastnom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Tento konkrétny model poskytne veľký kúpacie priestor. Prednosťou bazéna Tampa je nízka cena, ľahká údržba i rýchle sprevádzkovanie. Stačí len pripraviť miesto na bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť, nafúknuť hornú golier a začať napúšťať vodu. Stúpajúca voda sama bazén postaví. Od vybalení bazéna môžete do 30 minút napúšťať vodu. Bazén je nutné po skončení bazénovej sezóny vyčistiť, vypustiť a upratať na suché, nemrznúca miesto. Správnou údržbou predĺžite životnosť bazénu. Pre ľahké nafúknutie odporúčame zakúpiť ručnú či elektrickú pumpu.

Výhody bazénov Tampa

jednoduchá montáž

  • Bazén Tampa možno postaviť bez stavebných úprav pozemku. Stačí iba nafúknuť horný prstenec a začať napúšťať vodu. Stúpajúca vodná hladina sama vypne steny bazéna.

bezpečnosť

  • Vďaka absencii pevných prvkov a ostrých hrán je bazén vhodný aj pre menšie deti (samozrejme pod dohľadom rodičov). Nehrozí v ňom úder o konštrukciu, alebo stenu.

sezónnosť

  • Bazén stojí na záhrade iba v období kúpacej sezóny. Akonáhle príde zima, uvoľní priestor na záhrade iným aktivitám. Vďaka tomu môže byť každé leto ľahko postavený inde.

súčasťou kompletu sú tiež: schodíky, podložka, krycia plachta, hadica pre pripojenie filtrácie; objem 14 m3

Technické parametre:

Farba: modrá
Priemer bazénu: 4,57 m
Priemer hladiny vody: 371 cm
Výška bazéna: 1,22 m
Hĺbka vody: 1,07 m
Celkový objem vody v bazéne: 14,1 m3
Konštrukcia: samonosný bazén
Bazén: s kartušovou filtráciou
Výkon filtrácie: 2 m3/hod
Poznámka k filtrácii: kartušová + filtračná vložka
Rozmery a hmotnosť balenia: 105 x 51 x 44 cm, 48 kg
Hmotnosť: 47.2 kg