Bazén Orlando 3,66 x 1,07 - telo bazéna + fólia

Bazén Orlando 3,66x1,07 s šedým kovovým plášťom. Obsahuje telo bazéna a vnútorný fóliu. Bazén Orlando je bazén určený pre celoročnú prevádzku. Po kúpacej sezóne ho nie je nutné rozoberať a upratovať, ale stačí ho patrične zazimovať a ďalší rok pred kúpacia sezóna odzimovať a začať znovu používať. Kúpanie vo vlastnom veľkom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Orlando je stabilná a pevná konštrukcia, galvanizovaná bazénová stena, široká hladina vody aj ľahké sprevádzkovanie. Stačí len pripraviť miesto na bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť a zostaviť. Od vybalení bazéna môžete do 120 minút napúšťať vodu. Steny bazéna sú vyrobené z oceľového plechu s antikoróznou úpravou, bazénová fólia je odolná proti mrazu.

Bazén Orlando je koncipovaný ako nadzemný bazén a nie je určený pre zapustenie do zeme.

Odporúčame bazén po kúpaní zakrývať krycou plachtou. Bazénová fólia je výmenná - pri poškodení bazéna si ju môžete kúpiť ako náhradný diel. Laminovaná fólia bazéna Orlando je trojvrstvová, vystužená polyesterovou tkaninou. Sila podlahy aj steny je 0,225 mm. Kvalitné spracovanie zabezpečí dlhodobé bezproblémové užívanie bazéna.

Pripojenie filtrácie: K bazénu môžete pripojiť kartušovou aj pieskovú filtráciu. Pre napojenie filtrácie sú pripravené priechody stenou bazénu, na ktoré sa napojí skimmer Olympic a naň hadice s priemerom 32 mm (5/4").

Pre kvalitnejšie a rýchlejšie filtráciu doporučujeme zakúpiť filtráciu pieskovú.

Súčasti balenia bazéna Orlando: bazén Orlando (oceľová stena, fólie a lišty), návod, drobný inštalačný materiál potrebný na postavenie bazénu (lišty, spojky a pod.). Ostatné príslušenstvo (schodíky, podložku, kryciu plachtu, skimmer a pod.) Je potrebné dokúpiť zvlášť.

Rozmery 1ks zabaleného tovaru - Výška v cm: 110; Šírka v cm: 38; Dĺžka v cm: 38; Váha brutto v kg: 52. V skupinovom balení ks: 1

Technické parametre:

Farba: šedá
Priemer bazénu: 3,66 m
Výška bazéna: 1,07 m
Hĺbka vody: 0,91 m
Celkový objem vody v bazéne: 10,1 m3
Konštrukcia: oceľová stena
Bazén: bez filtrácie
Tvar bazénu: kruh