Bazén Orlando Premium DL 4,60x1,22 m RATAN bez prísl.

Kruhový bazén, ktorý patrí medzi najobľúbenejšie z celej rady bazénov Orlando Premium.

Všetky bazény z radu Orlando Premium si môžete nechať na záhrade postaviť ako klasické nadzemné bazény, alebo ich tiež môžete buď čiastočne alebo takmer úplne zapustiť do zeme. Teleso bazéna je vyrobené z kvalitného nemeckého hlbokoťažného plechu a to dvakrát silnejšieho, než je bežné u klasických nadzemných bazénov. Tento je navyše povrchovo upravený žiarovým obojstranným zinkovaním a štvorvrstvovým vypaľovaným lakom. Použité materiály a špeciálne konštrukcie umožňujú ponúkať bazény s hĺbkou 1,22 metra, ktorá je obvyklá práve len pri luxusných kopaných bazénov.

Bazény novej rady Orlando Premium sú vybavené špeciálnou lištou s vlnolamom. Vnútorné steny aj dno nových bazénov sú pokryté zosilnenou fóliou, ktorá sa doteraz používala výhradne u klasických kopaných bazénov. Tým zákazníkom, ktorí sa rozhodnú bazén nezapouštět, sme vyšli v ústrety novým dizajnom vonkajších stien, v elegantnej šedej farbe, ktorá tak umožňuje estetické začlenenie bazénu do architektúry záhrady.

Odolnosť - Bazén Orlando pozostáva z fólie napnuté na pevných oceľových plátoch. Vďaka tomu je vysoko stabilná a zároveň odolný voči mechanickému poškodeniu.

Možnosť zapustenie - V prípade dodržania odborných pokynov na úpravu pozemku je možné bazén čiastočne, alebo úplne zapustiť do zeme. Vznikne tak dojem upravené záhrady bez narušenia terénu.

Celoročné riešenie - Vzhľadom k vlastnostiam konštrukcie, bazén zostáva na záhrade po celý rok. V zimnom období sa iba čiastočne upustí voda, odpojí príslušenstvo a bazén sa pomocou prípravkov bazénovej dezinfekcia zazimuje.

Balenie bazénu obsahuje:

  • Teleso bazéna - plech v šedej farbe (hrúbka plechu 0,4 mm)
  • Vnútorné modrú bazénovú fóliu (sila fólie 0,25 mm)
  • Inštalačný materiál na zostavenie telesa bazéna

Technické parametre:
Farba: ratan
Priemer bazénu: 460 m
Priemer hladiny vody: 4,6 cm
Výška bazéna: 1,22 m
Hĺbka vody: 1,1 m
Celkový objem vody v bazéne: 11,5 m3
Konštrukcia: oceľová stena
Bazén: bez filtrácie
Tvar bazénu: kruh
Hmotnosť zabaleného tovaru: 78 kg.