Bazén Orlando 3,66x1,22 m RATAN - telo bazéna + fólia

Bazén Orlando je bazén určený pre celoročnú prevádzku. Po kúpacej sezóne ho nie je nutné rozoberať a upratovať, ale stačí ho patrične zazimovať a ďalší rok pred kúpacia sezóna odzimovať a začať znovu používať. Kúpanie vo vlastnom veľkom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Orlando je stabilná a pevná konštrukcia, galvanizovaná bazénová stena, široká hladina vody aj ľahké sprevádzkovanie. Stačí len pripraviť miesto na bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť a zostaviť. Od vybalení bazéna môžete do 120 minút napúšťať vodu. Steny bazéna sú vyrobené z oceľového plechu s antikoróznou úpravou, bazénová fólia je odolná proti mrazu. Odporúčame bazén po kúpaní zakrývať krycou plachtou. Bazénová fólia je výmenná - pri poškodení bazéna si ju môžete kúpiť ako náhradný diel.

Bazénová fólia z mäkčeného PVC. Sila podlahy i steny fólie je 0,225 mm. Kvalitné spracovanie zabezpečí dlhodobé bezproblémové užívanie bazéna.

Výhody bazénov Orlando:

odolnosť:

  • Bazén Orlando pozostáva z fólie napnuté na pevných oceľových plátoch. Vďaka tomu je vysoko stabilná a zároveň odolný voči mechanickému poškodeniu.

možnosť zapustenie

  • V prípade dodržania odborných pokynov na úpravu pozemku je možné bazén čiastočne, alebo úplne zapustiť do zeme. Vznikne tak dojem upravené záhrady bez narušenia terénu.

Celoročné riešenia:

  • Vzhľadom k vlastnostiam konštrukcie, bazén zostáva na záhrade po celý rok. V zimnom období sa iba čiastočne upustí voda, odpojí príslušenstvo a bazén sa pomocou prípravkov bazénovej dezinfekcia zazimuje.

K bazénu môžete pripojiť kartušovou aj pieskovú filtráciu. Pre napojenie filtrácie sú pripravené priechody stenou bazénu, na ktoré sa napojí skimmer Olympic a naň hadice s priemerom 32 mm (5/4"). Pre kvalitnejšie a rýchlejšie filtráciu doporučujeme zakúpiť filtráciu pieskovú.

Technické parametre:
Farba: ratan
Priemer bazénu: 3,66 m
Priemer hladiny vody: 366 cm
Výška bazéna: 1,22 m
Hĺbka vody: 1 m
Celkový objem vody v bazéne: 9,4 m3
Konštrukcia: oceľová stena
Tvar bazénu: kruh
Rozmery a hmotnosť balenia: 122 x 38 x 38 cm, 63 kg.