Skleník LANITPLAST KYKLOP 2x3 m PC 6 mm

Robustné a na montáž nenáročný záhradné skleník značky Kyklop opláštený prémiovým britským komôrkovým (dutinkovým) tepelno-izolačným polykarbonátom MARLON LONGLIFE. Konštrukcia skleníka nevyžaduje žiadne základy. Polykarbonátový záhradné skleník Kyklop vyniká svojimi izolačnými schopnosťami a vynikajúcou odolnosťou proti záťaži.

Konštrukcia skleníka je skrutkovaná z masívnych pozinkovaných profilov sily 0,70 - 0,85 mm. Materiál profilov je žiarovo pozinkovaný, čo znamená, že plech bol "namočený" vo vani s roztaveným zinkom, čo je jedna z najkvalitnejších antikoróznych úprav. Tento spôsob zinkovanie je oveľa kvalitnejšie, než v dnešnej dobe bežnejšie elektrolytické, ktoré na povrchu ocele vytvorí iba extrémne tenkú vrstvičku zinku.

Jednotlivé rebrá nosných oblúkov sú od seba vzdialené iba 60 - 80 cm, čo je veľká výhoda tohto modelu skleníku oproti iným výrobkom na českom trhu. Malá rozteč oblúkov garantuje vysokú únosnosť celej konštrukcie skleníka. Predné a zadné čelá skleníka majú vstavané dvojité dvere, takže skleníkom je možné prechádzať z oboch strán. Ak otvoríte hornú časť dverí na oboch koncoch skleníka, zaistíte tým pohodlné vetranie celého skleníku, bez do neho mali prístup deti alebo domáce zvieratá. V prípade, že nechcete montovať druhé dvere v zadnej časti skleníka, je možné do steny umiestniť vetracie okienko, do ktorého možno namontovať automatický otvárač Lanitplast (k zakúpeniu ako doplnkové príslušenstvo).

Polykarbonát - sila polykarbonátu je 6 mm. Z dôvodu zaistenia maximálnej kvality tohto skleníka dodávame výhradne britský komôrkový polykarbonát MARLON LONGLIFE (výrobca Brett Martin - Veľká Británia). Polykarbonát má silný UV filter, takže nekrehne ani nežltne. Spoločnosť LANIT PLAST, s.r.o. je od roku 1999 jedným z najväčších oficiálnych dovozcov polykarbonátu do SR (ako regionálny partner ich výrobcov) a disponuje preto vlastnými technickými skúšobnými protokoly z českých štátom akreditovaných skúšobní. Ide tak o jedny z mála skleníkov na českom trhu, ktoré sú osadené kvalitným polykarbonátom s na krytie našou vlastnou kompletnou českou certifikáciou. Polykarbonát bol otestovaný Štátnym zdravotným ústavom ako zdravotne nezávadný. Môžete si tak nerušene pestovať zeleninu bez obáv o svoje zdravie. Zmluvná predĺžená záruka 10 rokov na nerozbitnosť krupobitím je u LANIT PLASTU samozrejmosťou.

Osvědčení SZÚ

Záruka 10 let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím

Obsahom dodávky je kompletný nosná konštrukcia a polykarbonátové dosky. Ku skleníku je možné dokúpiť rad nadštandardného príslušenstva - regály, teplomery, vlhkomery, automatický otvárač okien, zavlažovacie zariadenia, elektrické odporové vykurovanie pôdy.

Skleník nepotrebuje žiadnu podmurovku, pretože konštrukcia skleníka je pripravená na zapustenie do zeme do hĺbky cca 35 cm.

Skleník dodávame ako stavebnicu s podrobným montážnym návodom.

Prezentáciu skleníka Kyklop môžete vidieť na videu tu: https://www.youtube.com/watch?v=uqflYJr-MZY

Dôležité upozornenia:
1) Pozor - u tohto modelu skleníku je nutné presný rozmer predného a zadného čela svojpomocne doformátovat z dodaných polykarbonátových dosiek podľa priloženého návodu.

2) V prípade používania prírodných hnojív (konský / kravský hnoj, slepičince, apod.), Umelých hnojív, pesticídov, herbicídov a iných chemikálií môže po dlhšej alebo aj kratšej dobe dochádzať ku korózii oceľových dielov skleníka (základňa, skrutky, a pod.).

3) Doprava - vzhľadom k rozmerom polykarbonátových dosiek (2,1 x 6 m) je pri vykládke nutná asistencie.

Technické parametre:

Kategória: Oceľové skleníky
Hmotnosť: 64kg
Farba: strieborná
Zastavaná plocha: 6m2
Šírka (vonkajší): 2.00
Dĺžka (vonkajší): 3.00
Výška (vonkajší): 1.85m
Dvere: 2x dvojité na pántoch
Šírka dverí: 0.70
Výška dverí: 1.70
Materiál konštrukcie: pozinkovaný oceľový plech
Materiál presklenia: komôrkový polykarbonát 6 mm
Záruka na presklenie: zmluvnú - 10 rokov na nerozbitnosť krupobitím