VERDEMAX SPRING MAXI 2598

Verdemax ponúka široký sortiment záhradných potrieb. Prednosťou je nízka hmotnosť, ergonomický tvar a použitia veľmi kvalitných materiálov. Vďaka svojmu praktickému a líbivému prevedení zaujme i profesionálov, ktorí hľadajú kvalitné záhradné potreby dlhšou životnosťou a uľahčujúce prácu.

VERDEMAX fóliovník SPRING MAXI 2598

Tento kvalitný záhradný fóliovník talianskej značky VERDEMAX má odolný nerezový rám z pozinkovanej ocele zostavený z oblúkov a nosníkov. Vysoko kvalitná priehľadná plastová fólia s odolným anti UV filtrom zaisťuje dlhšiu životnosť, chráni pred vetrom, dažďom, zimou aj UV žiarením. Fóliovník má vstupný otvor na zips pre ľahký prístup 80x170 cm. Otvorenie je možné zabezpečiť popruhy.

  • Krokvy na pripevnenie skleníka k zemi: väčšia stabilita a optimálne využitie výšky skleníka
  • Záhradný fóliovník má veľkosť š. 200 x d. 450 x v. 175 cm
  • Celková hmotnosť: 26,3 kg
  • Balené v jednom kartóne

Spoločnosť Verdemax vyrába záhradný produkty pod vlastnou značkou pre starostlivosť, dekoráciu, ochranu a údržbu zelene, a to ako pre fanúšikov, tak aj pre profesionálov v tomto odvetví. Spoločnosť bola založená v 80. rokoch v Taliansku s operačným ústredím v BORETTI. Vďaka širokému spektru produktov sa obracia k zákazníkom, predajcom, záhradným centrám a špecializovaným distribútorom a ponúka im predovšetkým záhradné ručné náradie, aku program, tlakové postrekovače, rozmetadlá, kompostéry, závlahové systémy, detské náradie, fóliovníky atď. Ponuka produktov sa stále rozširuje.