Skleník VITAVIA URANUS 6700 PC 6 mm strieborný

Skleníky radu URANUS sú zaradené do kategórie PREMIUM - skleník je vyrobený značkovým výrobcom z Veľkej Británie. je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilov. Presklenie je z tepelno-izolačných komôrkových polykarbonátových dosiek sily 6 mm. Strešné okná sú zasklené polykarbonátom 4 mm. Presklenie je do hliníkových profilov kotvené pomocou oceľových sponiek.

Polykarbonát - veľmi kvalitný dvojstenný polykarbonát s UV filtrom (nekrehne, nežltne). Z dôvodu zaistenia maximálnej kvality presklenia tohto modelu skleníka je presklenie vyrobené firmou LANIT PLAST, s.r.o. z komôrkového polykarbonátu Marlon (výrobca Brett Martin - Veľká Británia) alebo z polykarbonátu SUNLITE (výrobca Palram Europe - Veľká Británia / Nemecko). Spoločnosť LANIT PLAST, s.r.o. je od roku 1999 jedným z najväčších oficiálnych dovozcov polykarbonátu do SR (ako regionálny partner ich výrobcov) a disponuje preto vlastnými technickými skúšobnými protokoly z českých štátom akreditovaných skúšobní. Ide tak o jedny z mála skleníkov na českom trhu, ktoré sú osadené kvalitným polykarbonátom s na krytie českou certifikáciou.

Konštrukcia skleníka je kovovo strieborná (eloxovaný hliník).

Rozmery skleníka:
Šírka: š = 257 cm
Výška: v = 246 cm
Dĺžka: d = 258 cm
Výška bočnej steny je 151 cm.

Obsahom balenia sú dvojkrídlové posuvné dvere (š x v otvore = 122 x 191 cm), AL profily, presklenie, 2x strešné ventilačné okienko s manuálnym otváraním, všetok spojovací materiál. Skleník možné postaviť napr. Na murovanú podmurovku alebo na základňu z pozinkovaného plechu. Pri stavbe bez podmurovky dokúpenia základne odporúčame. Ku skleníku je možné dokúpiť rad nadštandardného príslušenstva - poličky, regály, ďalšie vetracie strešné aj bočné okienka, automatické otvárače k týmto okienkam, odkvapové sady, teplomery, vlhkomery, zavlažovacie zariadenia, elektrické odporové vykurovanie pôdy.

Skleník dodávame ako stavebnicu s podrobným montážnym návodom. Balené v papierovom kartóne.

Ku skleníku základňa a zavlažovacie set IRRIGATIA C24 zadarmo!

Stručný návod ku skleníku môžete vidieť na videu tu: https://www.youtube.com/watch?v=dbqbqYEAPEQ

Podrobný návod ku skleníku môžete vidieť na videu tu: https://www.youtube.com/watch?v=ZPu0RDenj1Y


Upozornenie:
1) Ak máte v úmysle stavbu murované alebo betónové podmurovky, tak ju stavajte až po zakúpení skleníka a po montáži oceľovej základne (alebo konštrukcie skleníka). Uvádzané rozmery skleníka sú max vonkajšie rozmery skleníka a nemôžu byť použité pre vymeranie a stavbu podmurovky.

2) V prípade používania prírodných hnojív (konský / kravský hnoj, slepičince, apod.), Umelých hnojív, pesticídov, herbicídov a iných chemikálií môže po dlhšej alebo aj kratšej dobe dochádzať ku korózii oceľových dielov skleníka (základňa, skrutky, a pod.).

Technické parametre:

Hmotnosť: 88 kg
Farba: strieborná
Str. okna: 2x
Zastavaná plocha: 6,63 m2
Šírka (vonkajší): 2,57 m
Dĺžka (vonkajší): 2,58 m
Výška (vonkajší): 2,46 m
Dvere: dvojité posuvné
Šírka dverí: 1,22 m
Výška dverí: 1,91 m
Ukotvenie presklenia: oceľové sponky
Materiál konštrukcie: eloxovaný hliník sila 1,2 mm
Materiál presklenia: komôrkový polykarbonát 6 mm
Záruka na konštrukciu: 15 rokov na vybrané vlastnosti AL konštrukcie
Záruka na presklenie: zmluvnú - 10 rokov na nerozbitnosť krupobitím
Výrobca: Vitavia Garden
Základňa pribalená: Áno