Benzínová kosačka s pojazdom Weibang WB 536 SBV 6in1 RL

Benzínová kosačka WEIBANG WB 536 SBV 6in1 je určená pre stredne veľké až veľké trávnaté plochy. Její neskutečná výbava, dizajn a kvalitné spracovanie z nej robia doslova perlu v tejto stredne vyššej kategórii travných kosaček s pojezdem. Benzínová kosačka WEIBANG WB 536 SBV 6in1 vyniká špeciálnym pevným a masívnym oceľovým šasi. Veľkou výhodou tejto kosačky je variabilita použitia funkcií 6 v 1, čo znamená, že kosačka WEIBANG WB 536 SBV 6in1 dokáže zbierať posekanú trávu do koša, mulčuje, vyhadzuje trávu bokom, zadným deflektorom a má variabilný pojezd daný 3 rýchlostnou variatorovou prevodovkou.

Výhoda silného motoru o výkonu 6 HP a nože s veľkými lopatami Vám dokážu perfektne vyčistiť a prerastať mokrou trávou. Pogumované sandvičové kolesá sú uložené v dvojstranných kuličkových ložiskách, centrálne nastavenie výšky sečení je u tejto značky samozrejmosťou. Veľkým nadstandardom u tejto kosačky je použitý špeciálna trecí spojka na noži kosačky pod unášečem, ktorá je schopná sklzu bruška pri vytiahnutí do pevnej obálky. Táto funkcia môže eliminovať škody na sekačke spôsobené nárazom nože do prekážky.

Ergonomická rukojeť s ovládacími prvkami otáčok motora a špeciálnym povlakom na okraji sběrného koša, ktorý stimuluje prúd vzduchu, aby sa neprášilo na obsluhu. Ďalej je táto kosačka vybavená pevnými zadnými kolesami a sklopnou rukoväťou pre ľahké uskladnenie a prepravu. Masívna žací nôž s mohutnými vyhazovacími lopatami - takzvanou BIG BLADE a veľkým košom spolu s cenou zaujímavou cenou z tejto kosačky WEIBANG WB 536 SBV 6in1 kvalitný pomocník proti boju proti zelenému živlu. Ďalším veľkým plusom je skúsený americký motor B & S, jedná sa o silný motor s výkonom 6 HP a vysokým krútiacim momentom 9,2 Nm - 190 ccm. Ďalším profesionálnym prvkom, ktorému disponuje, je masívna kovová variabilná meničová prevodovka s garantovanou dlhou životnosťou.

Novinkou kosačky je funkcia tzv. "CHYTRÉ ŘEŠENÍ", je ľahko čistiteľný, je možné ho očistiť, servírovať a postaviť na zadné špeciálne šachty, čím sa ľahko dostanete k podvozku, uloženiu náprav a prevodovke. Ergonomicky upravené madla sa dajú variabilne nastaviť do akejkoľvek výšky za pomoci profesionálnych masívnych celokovových rýchloupínacích zariadení.

 
Technické parametry:
Vlastní pojezd: ANO
Motor: Briggs & Stratton 6 HP
Model motora: 675 EX, 9,2 Nm - 190 ccm
Ovládání otáček motoru: ANO
Začiatok: ruční
Šířka sečení: 530 mm
Prevodovka: kovová
Centrálne nastavenie výšky: ANO, 20 - 75 mm
Třecí spojka nože: ANO
Mulčování: ANO
Výhoz do boku: ANO
Kuličková ložiska: ANO
Koleso: 205/220 mm
Antivibrace: ANO
Objem koše: 70l
Rychlost pojezdu: variabilná daná variátorom 3,0-4,4 km / hod.
Podvozek: Kvalitní oceľ
Funkcia "Chytré riešenie": ANO
Kovové rychloupínáky madla: ANO
Rozměry výrobku: 1050 x 620 x 520 mm
Hmotnosť: 45 kg

 

Sekačku lze také velmi dobře uskladnit, snadně vyměnit nůž a také sekačku po práci vyčistit. Velmi snadná je také výměna nože a servisování. Sekačku lze otočit a postavit, tímto se velice snadno dostanete na spodní část žacího ústrojí, uložení náprav a převodovku.