Benzínová kosačka s pojazdom VeGA 752 SXH DOV 5in1

Záhradná benzínová kosačka VeGA 752 ŠxH DOV s pojazdom vyniká vo vyššej strednej triede kosačiek svojím kvalitným spracovaním, výbavou a rovnako tak aj dizajnom. Motorová kosačka VeGA 752 ŠxH DOV je univerzálna kosačka s vysokou kapacitou kosenia a je určená na stredne veľké až veľké trávnaté plochy. Záhradná kosačka VeGA je vybavená robustným oceľovým skeletom so záberom kosenia 51 cm.

Motorová kosačka VeGA 752 ŠxH DOV je poháňaná silným motorom DOV série 750 s výkonom 6,5 PS (HP) svetovo známe, americké, značky Briggs & Stratton. Motor Briggs & Stratton séria DOV 750 patrí medzi to najlepšie čo Briggs & Stratton vyrába. Výkonný a bez problémov bežiaci motor Briggs & Stratton DOV 750 Serie je vybavený inteligentným systémom ReadyStart, ktorý nepotrebuje ručné čerpanie paliva pomocou primeru a ani nastavenie sýtiča motora pri studenom štarte. Tento motor sa veľmi ľahko štartuje.

Séria DOV 750 je minuloročnou novinkou a oproti modelu DOV 700 sa líšia predovšetkým väčším krútiacim momentom. Práve krútiaci moment je najdôležitejším údajom pri výbere kosačky. Krútiaci moment rozhoduje o tom ako dobre bude motorová kosačka kosiť. Na kosačky VeGA je poskytnutá predĺžená záruka 3 roky.

Technické parametre:

Vlastné pojazd: ÁNO
Typ motora: 6 PS, BS 750, DOV, 4-takt
Štartovanie: Ručné, ťahacie štartér
Max. výkon motora *: 3600 rpm, 6 PS
Výkon motora **: 3060 rpm, 5 PS, 9,5 Nm
Objem nádrže: 1,5 l
Nastavenie výšky: 25-75 mm, centrálny
Šírka kosenia: 510 mm
Objem koša: 70 l
Podvozok: Kvalitná oceľ
Guličkové ložiská: ÁNO
Mulčovanie: ÁNO
Vyhadzovanie bokom: ÁNO
Zadné vyhadzovanie: ÁNO
Rýchlosť pohybu: 4,0 km/h
Veľkosť kolies: predné/zadné 205/280 mm
Hmotnosť: 36 kg

 

Kosačku možno tiež veľmi dobre uskladniť, ľahko vymeniť nôž a tiež kosačku po práci vyčistiť. Veľmi jednoduchá je taktiež výmena noža a servisovanie. Kosačku možno otočiť a postaviť, týmto sa veľmi ľahko dostanete na spodnú časť žacieho ústrojenstva, uloženie náprav a prevodovku.