Striekacia pištoľ Magg - Profi (HVLP), tryska 1,4mm, horná plastová

Striekacia pištoľ Magg - Profi (HVLP) s tryskou s priemerom 1,4 mm a hornou plastovou nádobkou je vybavená funkciou plynulej regulácie nanášanej farby a prívodného vzduchu, čo umožňuje znížiť spotrebu a zlepšiť ekonomickosť pracovného procesu. Táto striekacia pištoľ využíva technológiu HVLP (High Volume Low Pressure), ktorá znamená použitie väčšieho objemu vzduchu pri nižšom tlaku. Vďaka tomu je dosiahnutá vysoká účinnosť a presnosť prenosu farby.

Pištoľ s hornou plastovou nádobkou má objem 600 ml , čo umožňuje pohodlne pracovať s väčším množstvom farby bez častého doplňovania. Prevádzkový tlak pištole sa pohybuje medzi 2,5 a 3,5 bar, a spotreba vzduchu sa pohybuje v rozmedzí 150 až 250 litrov za minútu. Pripojenie prívodu vzduchu je zaistené rýchlospojkou 1/4".

Táto striekacia pištoľ umožňuje plynule nastaviť smer a rozptyl striekania , a to ako horizontálne, vertikálne, tak aj kruhovo, čo poskytuje väčšiu flexibilitu pri nanášaní farby na rôzne povrchy. Vďaka tomu je možné dosiahnuť presné a rovnomerné výsledky. Systém HVLP zaisťuje konštantný tlak a objem vzduchu, čo prispieva k rovnomernému a ekonomickému nanášaniu farby.

Táto striekacia pištoľ Profi (HVLP) je ideálnou voľbou pre profesionálne a precízne striekanie farby s minimalizáciou odpadu a efektívnym využitím náterových hmôt.