Maliarsky striekací systém Scheppach ACS 3000, 750 W

Scheppach ACS 3000 je maliarsky striekací systém s výkonom 750 W, ktorý kombinuje praktickosť a kompaktnosť. Tento vysokotlakový bezvzduchový striekací systém využíva technológiu Airless s priamym nasávaním a plynulou reguláciou tlaku.

Vďaka tomuto zariadeniu je možné rýchlo a kvalitne striekať interiérové steny, stropy, záhradné ploty, prístrešky, múriky a ďalšie povrchy. Jednou z výhod tohto systému je jeho vlastná nasávacia hadica, ktorá umožňuje nasávať farbu priamo z vedra alebo nádoby, v ktorej je farba zakúpená. Nie je teda potrebné prelievať ani dopĺňať farbu do špeciálnej nádržky.

Stroj je vybavený dlhou striekacou hadicou o dĺžke 7,6 metra , čo poskytuje veľký akčný rádius a umožňuje prácu bez nutnosti častého posúvania zariadenia. Striekacia hadica je zakončená ľahkou striekacou pištoľou s veľkým spínačom na štyri prsty, čo značne znižuje únavu ruky pri dlhších pracovných seansách. Pre ľahké prenášanie je systém vybavený praktickou rukoväťou.

Tento maliarsky striekací systém je vhodný na použitie s látkami rozpustnými vo vode a obsahujúcimi rozpúšťadlá, ako sú interiérové disperzné a latexové farby, laky a lazúry, akrylové farby, základové nátery, fasádne farby, prostriedky na ochranu dreva, moridlá, penetračné nátery, prostriedky na ochranu rastlín, prostriedky na ochranu kovových častí a dutín, dezinfekčné prostriedky a ďalšie. Scheppach ACS 3000 je spoľahlivým a všestranným nástrojom pre efektívne maliarske práce.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:

  • Príkon : 750 W
  • Max. tlak : 207 bar
  • Max. prietok tryskou : 1.1 l/min
  • Dĺžka hadice: 7600 mm
  • Regulácia pracovného tlaku : Áno
  • Typ motora: 230 V. 50 Hz