Striekacia pištoľ Scheppach 7906100721

Striekacia pištoľ Scheppach je súčasťou sady, ktorá obsahuje aj ďalšie príslušenstvo na nanášanie náterových hmôt. Je ideálny na aplikáciu rôznych typov farieb, lakov a náterových hmôt, a to vrátane syntetických a vodou riediteľných farieb.

Hlavnou výhodou tejto pištole je systém práce pri nízkom tlaku , ktorý minimalizuje odraz farby od povrchu. Týmto spôsobom je dosiahnutá hrubšia vrstva laku pri nižšej spotrebe farby. Pištoľ umožňuje reguláciu množstva vzduchu aj farby, takže je možné presne nastaviť potrebné parametre pre danú aplikáciu. Pracovný tlak tejto pištole sa pohybuje v rozmedzí 2 až 3,5 bar a spotreba vzduchu sa pohybuje medzi 120 a 205 litrami za minútu.

K tejto sade pištole je tiež priložené príslušenstvo v podobe dvoch filtrov a čistiacej kefky. Filtre slúžia na zachytenie nečistôt a zaistenie čistoty striekaného povrchu, zatiaľ čo čistiaca kefka pomáha udržať pištoľ v správnom stave a odstrániť prípadné zvyšky farby alebo nečistoty.

Striekacia pištoľ Scheppach a jej príslušenstvo sú navrhnuté tak, aby umožnili efektívne a kvalitné nanášanie náterových hmôt s výhodou nižšej spotreby farby. Presná regulácia a možnosť nastavenia tvaru rozstreku prispievajú k dosiahnutiu požadovaných výsledkov.