Kompresor Airstar 853/200

Kompresory Airstar 853/200 so spoľahlivým pohonom pomocou klinového remeňa a dvojvalcovým vysoko výkonným agregátom zo šedej liatiny. Dvojvalcový vysoko výkonný agregát zo šedej liatiny zaručuje dlhú životnosť. Veľké koleso ventilátora a vedenie vzduchu zaisťujú optimálne chladenie kompresora.

Kompresor Airstar má kvalitný elektromotor s vysokým krútiacim momentom je chránený motorovým ističom pred prehriatím a preťažením. Prídavný chladič s chladiacimi lamelami zaisťuje nízku vstupnú teplotu do tlakovej nádoby a znižuje tak tvorbu kondenzátu. Stabilná kovová ochranná klietka remeňového pohonu. Fázový menič pre jednoduchú ručnú zmenu smeru otáčania. Tlaková nádoba s poistným ventilom, manometrom a ventilom na vypúšťanie kondenzátu. So všetkými bezpečnostnými prvkami. Kompresor je pripravený na okamžité zapojenie.

Pomocou regulátora tlaku s filtrom je možné plynule nastaviť pracovný tlak kompresora pri súčasnom odlučovaní nečistôt, oleja a kondenzátu.
Práškovou farbou chránená tlaková nádoba, 10 rokov záruka proti jej prehrdzaveniu.
S kvalitnými rýchlospojkami a značkovým tlakovým spínačom CONDOR.
Pružné pancierové vedenie s tepelnou ochranou je odolné proti vibráciám a má tak dlhú životnosť. Ergonomické držadlo s gumovou rukoväťou a prepravné držadlo na tlakovej nádobe pre ľahšiu prepravu.

Kompresor má stabilný riaditeľný podvozok s parkovacou brzdou v spojení s veľkými kolesami z PU peny zabraňujúci defektu umožňujú pohodlnú prepravu bez nutnosti kompresor nadvihovať.

Technické parametre:

Kompresný systém: HOS
Maximálny prietok: 850 l/min
Plniaci výkon: cca 680 l/min
Maximálny prevádzkový tlak: 10 bar
Objem tlakovej nádoby: 200 l
Valce/stupne: 2/2
Otáčky: 1240 ot./min
Príkon: 5500 W
Elektrické pripojenie: 400 V
Rozmery: 1190 × 1150 × 680 mm
Hmotnosť: 159 kg
Hladina akustického tlaku LPA (4 m): 95 dB(A)