Dvojstĺpový zdvihák Golemtech 3500 kg ECO

Dvojstĺpový zdvihák Golemtech 3500kg má variabilne nastaviteľné nosné ramená (výsuvné a kĺbovo natočiteľné) s automatickou aretáciou polohy ich natočenia. Ľahko tak možno dosiahnuť zdvíhacie body u menších i veľkých automobilov. Konce nosných ramien sú opatrené výškovo nastaviteľnými pätkami pomocou adaptérov. Pätky majú vrchnú plochu zo špeciálnej gumy s optimálnym dizajnom. 

Vo zvolenej pracovnej polohe sú pojazdné bloky s nosnými ramenami aretované bezpečnostnými západkami, takže hydraulika zdviháku nie je zaťažovaná. Zdviháky sú vybavené aj radom ďalších bezpečnostných a prevádzkových prvkov, napr. Ventily brániacimi preťaženiu, kontrolou rýchlosti spúšťania apod. Novú prednosťou tohto zdviháka sú bezpečnostné západky ovládané manuálne pákou z jedného miesta. Odpadá teda hlavné nevyhýhoda manuálne ovládaných bezpečnostných západiek, kedy sa u iných modelov musí zdvihák obchádzať a vypínať ochranu západky zvlášť v každom stĺpe. 

Súčasťou dodávky sú štandardné kovové kotvy do betónu. Pre pevnejšie a bezpečnejšie ukotvenie zdviháku, je ideálne používať chemické kotvy a závitové tyče. 

Odporúčame preto pri nákupe prikúpiť sadu pre chemické ukotvenie, ktorá obsahuje top kvalitné chemické kotvy Pattex (2x kartuša 280 ml) a dvanásť závitových tyčí, matiek a podložiek, určenú priamo pre ukotvenie oboch stĺpov zdviháka.

Možnosť objednania montáže zdviháka za cenu 2500, -Kč bez DPH (cena neobsahuje montážny materiál, hydraulický olej a dopravu montážne skupiny). Túto službu je možné spojiť s dopravou zdviháku, ktorý privezie rovno naše montážne skupina, za zvýhodnenú cenu. 

Upozornenie: Vzhľadom k váhe zariadenie, je cena za dopravu závislá od vzdialenosti k zákazníkovi. Konečná cena dopravy bude oznámená po prijatí a potvrdení objednávky, podľa cenníka PPL šprint. 

Technické parametre:

Nosnosť zdviháku: 3500 Kg

Minimálna výška zdvihu: 100 mm

Max. výška zdvihu: 1840 mm

Výška stĺpov: 2820 mm

Celková šírka zdviháku: 3370 mm

Šírka medzi stĺpmi: 2650 mm

Prejazdná šírka: 2350 mm

Motor: 400V (možnosť dodania aj s 220V motorom)

Množstvo hydraulického oleja: 10 litrov