Dvojstĺpový zdvihák Golemtech 4000 kg PROFI

Dvojstĺpový zdvihák Golemtech 4000 - najpredávanejší model zdviháka!

Dvojstĺpový elektrohydraulický zdvihák Golemtech 4000 sa radí do kategórie PROFESIONAL. Narozdiel od zdvihákov nižšej kategórie s nosnosťou iba okolo troch ton, využijete tento zdvihák na zdvíhanie ako ťažších osobných, tak aj dodávkových vozidiel. Vysoké nosnosti 4 tony samozrejme zodpovedá aj použitiu kvalitných zosilnených materiálov. Nová konštrukcia pojazdu a uchytenie ramien umožňuje aj použitie trojdielnych predĺžených ramien na dosiahnutie zdvíhacích bodov pri najdlhších dodávkach.

Ďalšou prednosťou tohto dvojstĺpového zdviháka sú elektromagnetické bezpečnostné západky v každom stĺpe ovládané tlačidlom z riadiaceho boxu. Pre maximálnu bezpečnosť je pre ovládaciu elektroniku použitý 24V rozvod. Vďaka vývoju konštrukcie dvojstĺpových zdvihákov Golemtech je možnosť prerobenia už zakúpeného zdviháka na bezprejazdový model, kedy laná a hydraulika sú vedené horom. Stačí iba objednať prestavbovú sadu. Zdvihák Golemtech 4000 je vybavený elektronicky ovládanými bezpečnostnými západkami . Tým sa znateľne zvyšuje komfort obsluhy, keď nie je potrebné obchádzať zdvihák a odisťovať západky ručne, ako je to u zdvihákov nižších kategórií. Všetko sa ovláda elektronicky, pomocou jedného tlačidla. Zdvihák má nízky spojovací prah medzi stĺpmi a tichý chod. Vyniká osvedčenou konštrukciou a spoľahlivou hydraulikou. Tieto stĺpové hevery charakterizuje praxou potvrdenú bezproblémovú prevádzku a nenáročná údržba.

Dvojstĺpový zdvihák Golemtech má variabilne nastaviteľné asymetrické ramená (výsuvné a kĺbovo natočiteľné) s automatickou aretáciou polohy ich natočenia a automatickým odistením v spustenej polohe. Ľahko tak možno dosiahnuť zdvíhacie body pri menších aj veľkých automobiloch. Konce nosných ramien sú opatrené výškovo nastaviteľnými pätkami. Pätky majú vrchnú plochu zo špeciálnej gumy s optimálnym dizajnom. Vo zvolenej pracovnej polohe sú pojazdové bloky s nosnými ramenami aretované bezpečnostnými západkami, takže hydraulika zdviháka nie je zaťažovaná. Zdviháky sú vybavené aj radom ďalších bezpečnostných a prevádzkových prvkov , napr. ventilmi brániacimi preťaženiu, kontrolou rýchlosti spúšťania a pod.

Súčasťou dodávky sú štandardné kovové kotvy do betónu. Pre pevnejšie a bezpečnejšie ukotvenie zdviháka, je ideálne používať chemické kotvy a závitové tyče .

Odporúčame preto pri nákupe prikúpiť sadu na chemické ukotvenie, ktorá obsahuje top kvalitné chemické kotvy Pattex (2x kartuš 280 ml) a dvanásť závitových tyčí, matiek a podložiek, určenú priamo na ukotvenie oboch stĺpov zdviháka.

Zdvihák môže byť osadený na betónovú dosku hrúbky min. 200mm z betónu C20/25. Minimálny rozmer betónovej dosky je 3900mm x 4500mm. Alternatívne možno namiesto dosky navrhnúť betónové základy pod každým stĺpom zdviháka o pôdorysných rozmeroch 1200mm x 700mm hĺbky 500mm z betónu C 20/25.

Možnosť objednania montáže zdviháka za cenu 2500,-Sk bez DPH (cena neobsahuje montážny materiál, hydraulický olej a dopravu montážnej skupiny). Túto službu je možné spojiť s dopravou zdviháka, ktorý privezie rovno naša montážna skupina, za zvýhodnenú cenu. Upozornenie: Vzhľadom na váhu zariadenia, je cena za dopravu závislá na vzdialenosti k zákazníkovi. Konečná cena dopravy bude oznámená po prijatí a potvrdení objednávky, podľa cenníka PPL šprint.

Technické parametre:

Minimálna výška zdvihu: 100(200) mm

Max. výška zdvihu: 1950(2050) mm

Výška stĺpov: 2930 mm

Celková šírka zdviháka: 3580 mm (aj s motorom)

Šírka medzi stĺpmi: 2830 mm

Prejazdná šírka: 2550 mm

Motor: 400V ( možnosť dodania aj s 220V motorom )

Množstvo hydraulického oleja: 10 litrov

Hmotnosť: 650kg