Dvojstĺpový zdvihák Golemtech 4000 kg bezprejazdový

Dvojstĺpový elektrohydraulický zdvihák Golemtech 4000 sa radí do kategórie PROFESIONAL. Narozdiel od zdvihákov nižšej kategórie s nosnosťou iba okolo troch ton, využijete tento zdvihák na zdvíhanie ako ťažších osobných, tak aj dodávkových vozidiel. Vysoké nosnosti 4 tony samozrejme zodpovedá aj použitiu kvalitných zosilnených materiálov. Ďalšou prednosťou tohto zdviháka sú elektromagneticky ovládané bezpečnostné západky v každom stĺpe. Pre maximálnu bezpečnosť je pre ovládaciu elektroniku použitý 24V rozvod.

Tento model má hydrauliku aj vyrovnávacie laná vedené horným spojom. Bezprejazdové prevedenie pre ľahké nabehnutie na zdvihák. Nový model zdviháka Golemtech 4000 je novo vybavený elektronicky ovládanými bezpečnostnými západkami . Tým sa znateľne zvyšuje komfort obsluhy, keď nie je potrebné obchádzať zdvihák a odisťovať západky ručne, ako je to u zdvihákov nižších kategórií. Všetko sa ovláda elektronicky, pomocou jedného tlačidla. Tento systém radí elektro hydraulický zdvihák Golemtech 4000 medzi vyššiu kategóriu zdvihákov, pri zachovaní najvýhodnejšej ceny. Vyniká osvedčenou konštrukciou a spoľahlivou hydraulikou. Tieto stĺpové hevery charakterizuje praxou potvrdenú bezproblémovú prevádzku a nenáročná údržba.

Dvojstĺpový zdvihák Golemtech má variabilne nastaviteľné asymetrické ramená (výsuvné a kĺbovo natočiteľné) s automatickou aretáciou polohy ich natočenia a automatickým odistením v spustenej polohe. Ľahko tak možno dosiahnuť zdvíhacie body pri menších aj veľkých automobiloch. Konce nosných ramien sú opatrené výškovo nastaviteľnými pätkami. Pätky majú vrchnú plochu zo špeciálnej gumy s optimálnym dizajnom. Vo zvolenej pracovnej polohe sú pojazdové bloky s nosnými ramenami aretované bezpečnostnými západkami, takže hydraulika zdviháka nie je zaťažovaná. Zdviháky sú vybavené aj radom ďalších bezpečnostných a prevádzkových prvkov, napr. ventilmi brániacimi preťaženiu, kontrolou rýchlosti spúšťania a pod.

Súčasťou dodávky sú štandardné kovové kotvy do betónu . Na pevnejšie a bezpečnejšie ukotvenie zdviháka, je ideálne používať chemické kotvy a závitové tyče.

Odporúčame preto pri nákupe prikúpiť sadu na chemické ukotvenie, ktorá obsahuje top kvalitné chemické kotvy Pattex (2x kartuš 280 ml) a dvanásť závitových tyčí, matiek a podložiek, určenú priamo na ukotvenie oboch stĺpov zdviháka.

Zdvihák môže byť osadený na betónovú dosku hrúbky min. 200mm z betónu C20/25. Minimálny rozmer betónovej dosky je 3900mm x 5000mm. Alternatívne možno namiesto dosky navrhnúť betónové základy pod každým stĺpom zdviháka o pôdorysných rozmeroch 1200mm x 700mm hĺbky 500mm z betónu C 20/25.

Možnosť objednania montáže zdviháka za cenu 4000,-Sk bez DPH (cena neobsahuje montážny materiál, hydraulický olej a dopravu montážnej skupiny). Túto službu je možné spojiť s dopravou zdviháka, ktorý privezie rovno naša montážna skupina, za zvýhodnenú cenu.

Upozornenie: Vzhľadom na váhu zariadenia, je cena za dopravu závislá na vzdialenosti k zákazníkovi. Konečná cena dopravy bude oznámená po prijatí a potvrdení objednávky, podľa cenníka PPL šprint.

Technické parametre:

Nosnosť zdviháka: 4000 Kg

Minimálna výška: 100(200) mm

Maximálna výška:1950(2050)mm

Šírka zdviháka: 3580 mm (vrátane motora)

Šírka medzi stĺpmi: 2830 mm

Motor: 400V ( možnosť dodania aj s 220V motorom )

Množstvo hydraulického oleja: 12 litrov

Celková výška zdviháka je 3840 mm (4540 mm dlhý variant)