Mazivo s obsahom medi v spreji - PETEC Kupferpasten spray

Prípravok v spreji s časticami medi a dlhodobým mazacím účinkom pre rôzne skrutkové spoje (príruby, armatúry), kde musí odolávať vysokým teplotám, vplyvu korózie a pod. Vynikajúci mazací prípravok s výbornými oddeľovacími vlastnosťami je koncipovaný ako zmes plne syntetických olejov a molekulárnych častíc medi. Spoľahlivo odoláva vysokým teplotám aj tlakom, korózii, vode (i slané) a vlhku. Skvele chráni pred zapečením či zadretím vplyvom korózie.

Ideálna ochrana skrutkových spojov (napr. motorov, turbodúchadiel, výfukových systémov, bŕzd, zapaľovacích a žeraviacich sviečok a pod.), uľahčuje ich demontáž. Dlhodobá ochrana rôznych klzných a posuvných kontaktných plôch, prírub a pod. Vysoká profesionálna kvalita (Made in Germany).

Prípravok nachádza výborné uplatnenie aj v autoopravárenstve, pri údržbe a opravách stavebných a poľnohospodárskych strojov, v remeselníckych dielňach aj v priemysle.

Aplikácia:
Ošetrované / mazané miesto sa dôkladne očistí od hrubších usadenín pomocou drôtenej kefy alebo prípravkom PETEC Bremsenreiniger (čistič bŕzd obj. Č. 70060). Pred použitím sa sprej riadne pretrepe a potom sa mazivo rovnomerne nastrieka na ošetrovanej / mazané plochy či závity.

Množstvo: 500 ml sprej
Obj.č. 70350