Zariadenie na meranie geometrie kolies WA G818

Elektronická laserová geometria kolies Golemtech WA G818. Zariadenie na meranie geometrie kolies pracuje s použitím najmodernejších technológií. Meranie je zaistené štyrmi hlavami s 8-mi CCD senzormi. Táto geometria kolies využíva k prenosu dát novú bezdrôtovú komunikáciu ZigBee, ktorá je spoľahlivejší a menej energeticky náročná, takže predlžuje výdrž batérií. Súčasťou hlavného stojana je integrovaná nabíjacia sústava, ktorá umožňuje voľbu medzi rýchlym a štandardným nabíjaním meracích hlavíc zavesených na stojane.

Sada mimo hlavného stojana a 4 meracích hláv obsahuje rýchloupínacie držiaky 11 "-25", prípravok na aretáciu volante, aretáciu pedálu brzdy a ZADARMO pár otočných plošín v hodnote 10 900, - bez DPH.

Meranie zbiehavosti kolies, odklonu, záklounu a príklonu, presádzanie kolies, jazdné os a diferenčné uhol osí atď. Špeciálne programy pre kompenzáciu hádzavosti len posunutím vozidla, bez nutnosti jeho zdvíhania - úspora času a väčšiu presnosť. Program pre meranie vozidiel s nízkymi spojlery, alebo pre malé kolesá. Tlačový výstup s logom a kontakty Vašej spoločnosti.

Súčasťou zariadenia je PC s licencovaným systémom Windows 7, LCD monitor, klávesnica, myš a tlačiareň. Celé zariadenie sa ovláda pomocou sofware pre meranie geometrie kolies v českom jazyku. Softvér obsahuje databázu predpísaných hodnôt pre väčšinu vozidiel, zákazník si môže túto databázu samozrejme rozširovať. Naše zariadenia používajú licencovanú databázu hodnôt Autodata, ktorá sa pravidelne aktulizuje. Ďalej evidenciu zákazníkov, grafického sprievodcu a grafické meranie sa znázornením odchýlok od predpísaných hodnôt.

MERANÉ POLOŽKY

PRESNOSŤ

ROZSAH MEREANIE

PREDNÉ KOLESO

Zbiehavosť

±1′

±24°

Odklon

±1′

±10°

Záklon

±2′

±20°

Uhol symetrickej zbiehavosti

±2′

±20°

Set-back

±1′

±10°

 

ZADNÉ KOLESO

Zbiehavosť

±1′

±24°

Odklon

±1′

±10°

Set-back

±1′

±10°

Uhol jízdné osy

±1′

±10°